A hét utolsó hírösszefoglalójában még: G.w.M. visszavágott Bochkor Gábornak, Debreczeni Zita megmutatta terhes pocakját, Istenes Bence és Csobot Adél gyerek-mentes estét tartott.

Istenes Bence és Csobot Adél

Méltóképpen megünnepelte a Dancing with the Stars című műsor és az azzal járó kemény táncpróbák végét Istenes Bence és Csobot Adél. Az énekesnő 4 hónap kemény munka után ismét több időt tölthet a családjával, aminek örömére a házaspár vad táncba kezdett, hiszen végre önfeledten élvezhették egymás társaságát.

Amikor spontán átmennek a nagyihoz aludni a gyerekek és felszabadul az estétek. Ugye, átérzitek?

– írta Facebook-oldalán Istenes, aki a táncos műsort követően csak úgy áradozott a kedveséről. Bár némileg nehezményezte, hogy a szerelme ennyit volt kettesben a táncpartnerével, Hegyes Bercivel, illetve hogy intim testi kapcsolatot kellett kialakítaniuk a produkciókhoz, nagyon büszke volt rá és az elért eredményre. A húzós hetek után pedig végre ők is újra intim kapcsolatba kerülhettek.

 Bochkor Gábor és G.w.M.

A magyar rádiózás nagyágyúja csatlakozott azokhoz, akik az utóbbi napokban azzal vádolták G.w.M-et és Kulcsár Edinát, hogy hamisított Gucci-ruhákban pózolnak, miközben albérletben laktak. Ennek ellenkezőjét a márkaüzletből jelentkezve próbálta cáfolni az egykori szépségkirálynő, Bochkor kijelentéseire pedig G.w.M. reagált a Blikken keresztül.

„Ez egyáltalán nem volt sem férfias, sem pedig elegáns. Nem tudom, mi ezzel a célja, de ha hallgatottságot akart, csak fel kellett volna hívnia, szívesen bementem volna a műsorába. Ha annyira biztos abban a kijelentésében, hogy replikát hordunk, miért nem támasztja alá az állítását? Nyugodtan menjen be a Gucciba, kérdezze meg, hogy engem ott hogyan fogadnak, abból is lesz hallgatottsága, ezt garantálom – hívta fel a figyelmet a rapper, aki szerint semmi gond nincs azzal, ha valaki replikát hord, ám ő nem tartozik közéjük. „Mutatok pár blokkot, amelyek hirtelen a kezembe akadtak, hogy a műsorvezető lelke megnyugodjon. Ő tényleg egy nagyon kedves és aranyos csávó, ezért mi Edinával együtt csak a legjobbakat kívánjuk neki” – mondta G.w.M., majd az albérletük kapcsán hozzátette: van ingatlan a birtokukban és az autójának az árából is tudnának közös lakást vásárolni, ám erről Kulcsár Edina lebeszélte, mert nem akarta kitenni a gyerekeket egy újabb költözésnek, illetve kifejezetten szereti a penthouse-t, amelyben élnek.

Debreczeni Zita

Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni szeptemberben jelentették be, hogy hosszas küzdelem után második gyermeküket várják. Mint ismert, az egykori modell nem is olyan régen őszintén vallott arról, hogy márciusban, 10 hetes terhesen elveszített egy babát.

„Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. [...] Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, és azt mondta: >>Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben<<” – árulta el korábban Debreczeni, aki első gyermekével hat évnyi próbálkozás után, lombikprogram segítségével esett teherbe. Márciusi vetélését követően ismét orvosi segítséget kértek, így fogant meg másodjára is az egykori modell, aki az utóbbi időben sorra osztja meg a fotókat kerekedő pocakjáról. Gyermeke várhatóan tavasszal érkezik, addig is ide kattintva tudja megtekinteni Debreczeni legújabb felvételét.

Pataky Attila

Még októberben, tragikus hirtelenséggel vesztette életét Kiss Zoltán, az Edda 67 éves sofőrje. Az együtteshez csaknem 30 évvel ezelőtt csatlakozott Hagyma, akire igazi családtagként tekintettek. Utolsó útjára december 6-án kísérték el a Kozma utcai temetőben. Búcsúztatóján Pataky Attila megható szavakkal, könnyekkel küszködve köszönt el barátjától, akiről a Borsnak is megemlékezett.

„Még egy utolsó ajándékot, egy mosolyt küldött felénk, hiszen amikor elindultam Budajenőről, nagyon rossz, ködös idő volt, és esett az eső. Ahogy kikanyarodtam a falunkból, egy felhőből már kikandikált a napfény, és mire a temetőbe értem, csodálatosan sütött a nap. Finoman, melegen simogatta az arcunkat, ahogy hosszasan meneteltünk a sír felé. [...] Így a lelkünk is könnyebben viselte, ami már megváltoztathatatlan: el kellett búcsúzni tőle.

Lélekben azonban örökre együtt maradunk, hiszen ő is az Eddások nagy családjához tartozik.

Remélem, hogy a Jóisten még egy ideig megengedi, hogy kicsit elhülyéskedjünk, aztán mi is megyünk utána. Odaát majd csinálunk egy jó zenekart, és Hagyma visz minket újra” – fogalmazott Pataky, aki egyúttal megköszönte a jelenlétét mindenkinek, aki részt vett a temetésen.

(Borítókép: Pataky Attila. Fotó: Szécsi István/Velvet)