Az énekesnő nemrég azt nyilatkozta, hogy nehéz időszakon van túl, embert próbáló éve volt, ezért decemberben csak önmagára szeretne koncentrálni. Ennek egyik jele lehet, hogy újabb tetoválás díszíti a testét, amelynek igen különleges jelentése van.

A 23 éves híresség egy hónapja döntött úgy, hogy egy időre visszavonul a nyilvánosságtól és megszünteti az addig gyakori posztok sorát. A rajongók legnagyobb örömére a napokban pár felvételt mégis közzétett, például egy 24 órán át elérhető Instagram-sztorit, amelyben az újabb tetoválását mutatta meg a követőinek: egy tigris arcát. Kattintson ide a fotóért! 

De mit jelenthet az énekesnő kezén látható tigris?

Bár minden bőrre varrt kép egyedi jelentéssel bír a viselője számára, egyes motívumok árulkodóak lehetnek. Ha például valaki egy tigris, oroszlán, vagy medve alakját varratja a testére, valószínűleg erős igazságérzettel rendelkezik és olyan személy, aki kiáll önmagáért, az igazáért, illetve a szeretteiért foggal-körömmel harcol.

Akad még jó pár tetoválás

Tóth Andi évek óta nagy rajongója a tetoválásoknak. Ahogyan korábban fogalmazott, semmi olyat nem varratna magára, amit nem viselne egy örök életen át, illetve a varrásokkal érzi tökéletesnek magát. Az énekesnő többek között a következő helyekre készítetett tetkókat:

  • az alsó ajkának belső felére
  • a kézfejére egy törött szívet, amelynek két felét egy cérnaszál tartja össze
  • a felkarjára egy Elvis-portrét
  • a fiatalon elhunyt énekesnőt, Amy Winehouse-t – állítása szerint azért varratta magára, mert túl sok az egybeesés az életükben, sok közös van bennük és sok mindenben hasonlítanak 
  • az alkarjára egy kígyót (az ősi kultúrákban mindig az életerő, az újjászületés, az átváltozás, a bölcsesség, a szexualitás és a gyógyítás szimbóluma – a szerk.)
  • egy gitárt a bal alkarjára 
  • „Why Not?” („Miért ne?”) feliratot a sarkára
  • a születési dátumát
  • egy kardot
  • illetve a mottóját, méghozzá angolul: „Do all things with love”, vagyis „Mindent szeretettel csinálj” (azt mondják, hogy ha szövegek, bibliai vagy versidézetek díszítik valaki testét, a tetoválás egy szó szerint kinyilatkoztatás az illető számára – a szerk.)

Hazai énekesnők, akik szintén a tetoválások rabjai

Az énekesek és a zenészek előszeretettel ékesítik magukat különböző motívumokkal. Tóth Gabi például misztikus alakokat, színes ábrákat varrat magára, míg Oláh Ibolya nyakát két kedvence, Edith Piaf és Madonna arcképe díszíti.

Mivel került mostanában a bulvárlapok címlapjára?

Tóth Andit 2014-ben ismerte meg az ország, abban az évben ő nyerte meg a hazai X-Faktort. Az énekesnő ekkor mindössze 15 éves volt. Bár az elmúlt években számtalan saját dallal lepte meg a közönséget, a legtöbbször botrányos, illetve negatív hangvételű cikkek jelennek meg róla. Mióta a VALMAR duó egyik énekesével, Marics Petivel július végén bejelentették, hogy együtt járnak, az énekesnő ezért is csak támadásokat kap a közösségi oldalakon.

A kapcsolatukat illetően több pletyka is szárnyra kelt, például, hogy a szerelmük egyszerű médiahekk, és így akarnak nagyobb elérést generálni.

Tóth számára az utolsó csepp a pohárban az az időszak volt, amikor a médiában szinte tényként kezelték, hogy ő volt az az énekesnő, akit drogos állapotban kórházba kellett szállítani. Az előadó november végén besokallt, és úgy döntött, hogy decemberben kisebb szünetet tart a fellépések, a posztolás, illetve a nyilatkozatok terén.

(Borítókép: Tóth Andi Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)