Hosszú poszttal jelentkezett a közösségi oldalán Tóth Andi, akit igencsak megviseltek az elmúlt napok és hetek megpróbáltatásai. Az X-Faktor és a Dancing With The Stars korábbi győztese részletesen kifejtette, mennyire belefáradt abba, hogy a gúnyos megjegyzések után a lesifotósok céltáblájává is vált.

„»Egy közszereplőnek mindent tűrni kell.« Ez egy kimondhatatlanul kegyetlen mondat, amivel a végtelenül gonosz, rosszindulatú emberek nyugtatják magukat, hogy tükörbe tudjanak nézni és békésen alhassanak az ítélkező, fájdalmat és maradandó sérüléseket okozó véleményük után. De ezek a sorok most NEM a kommentelőkhöz szólnak, vagy akár a követőimhez, akik az elmúlt 2 hét történései után is erőt küldve állnak mellettem rezdületlenül. Nem.

Ez a poszt most arról szól, hogy elfáradtam.

Tudom, hogy a Jóisten megajándékozott valamivel, vagy valamikkel, amiért hálával igyekeztem minden negatív ellenére kitartani és arra koncentrálni, hogy adjak belőle a világnak. Annak, akinek szüksége van rá. Akkor is, ha sokszor nekem jobban fáj, hiszen magamból osztok meg egy túl nagy részt, amit sok ember a saját feszültsége levezetésére felhasználható céltáblájának tekint. Ezt is megértem, senkinek nem könnyű” – írta az énekesnő, majd kitért arra is, milyen nehezen viselte, amikor azt pedzegették, hogy véget ért a kapcsolata Marics Petivel, illetve hogy lesifotósokat küldtek a nyomába, amikor egy barátjával annak kutyáját gyászolták.

„Miért kérdőjelezitek meg a kapcsolatomat a törődő párommal, aki hű társam mindebben? Miért veszitek el a búcsú lehetőségét ettől a csodás nőtől? MIÉRT küldötök utánam fotósokat még a lakásom elé is? Paparazzikat rám állítva fotók készülnek rólam, minden magán szférát eltiporva. TUDOM, nekem ezt kötelességem tűrni. Nyugtassátok ezzel magatokat. Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal. Ez után a két hét után csak azt szűrtem le, hogy rengeteg ember, de FŐLEG a sajtó abban reménykedett, hogy én vagyok az. És mindent el is követtek, hogy oda kerüljek. Én ebben nem szeretnék részt venni. A következő napokban nem fogok posztolni, próbálni szeretnék, és eldönteni hova tovább. Köszönöm” – zárta sorait az énekesnő, akit hamarosan a TV2 legújabb sorozatában, a Hazatalálszban is láthatunk.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: TV2)