A műsorvezető nem tagadja, megszállottja a karácsonynak, a fát már napokkal ezelőtt felállították, otthonuk pedig vakító fényárban úszik.

Minden évben lázasan készül az ünnepekre Liptai Claudia, aki nem tagadja, vérbeli rajongója a karácsonynak.

„Nem is tudnék belőle titkot csinálni, hogy mennyire karácsony mániás vagyok, mert tele van a ház a karácsonyi dolgokkal. Mindig beszerzek egy újabb fénydekorációt, Ádám nem győzi rendelni az elemtöltőket. Egyfolytában tölteni és cserélni kell az elemeket a dekorban. Bevallom, annyi fénydekoráció van a lakásban, hogy este nem kapcsolunk villanyt és így is nappali világosság van a házban” – mondta Liptai, aki családjával idén már a fát is pompába öltöztette.

„Eddig minden évben megvártuk a szentestét és csak akkor díszítettük fel a fát. Eddig bírtam, idén már most áll a fa, van rajta vagy 400 égő. Minden évben egy újabb hosszabbítót vagy okoskapcsolót kell beüzemelni, mert mindig találok egy újabb égősort, amit fel szeretnék rakni a fára. Szerencsére Ádám ebben is partner, mindig segít, hogy minden flottul menjen” – árulta el az 'ÉdesKettes' műsorvezetője, aki a kertet és a házat sem hagyja dekoráció nélkül.

„Három fényágyú világítja meg a házat, de a kertben vannak felfújható dekorelemek is. Az egyik Mikulás kicsit megadta magát, de érkezik helyette egy új. A hóember és a szarvas viszont remekül festenek” – tette hozzá a műsorvezető a 95.8 Sláger FM-en.

(Borítókép: Liptai Claudia Fotó: RTL II/NőComment!)