Különös fotóval jelentkezett a közösségi oldalán Borbély Alexandra. Az ikergyermekes színésznő azt mutatta meg követőinek, hogyan nézne ki férfiként.

A Jászai Mari-díjas színésznő élete egyik legboldogabb időszakát éli, ugyanis november elején ikergyermekeknek adott életet: férjével, Nagy Ervinnel már nagyon várták a kis Elzát és Franciskát. Bár a csöppségek arcát a házaspár egyelőre nem mutatta meg a nyilvánosságnak, a színésznő a közösségi oldalán elég aktív.

Napjainkban számtalan filterrel szépíthetünk, javíthatunk fotóinkon. Több erre való alkalmazással elszórakoztathatjuk magunkat, s arra is van lehetőségünk, hogy megnézzük, hogyan néznénk ki ellenkező neműként. Az Instagramon korábban hódító trendet Borbély Alexandra is kipróbálta – pontosabban az egyik barátnője bújtatta a másik nem bőrébe.

Kommentben több követő is megjegyezte, kire hasonlítana leginkább a színésznő, aki sorra zsebelte be a dicséreteket. Volt, aki azt üzente neki: „A világ legfa**ább csávója, aki világra hozott két kisbabát.”

Ön szerint kire hasonlít Borbély Alexandra?

Mások is kipróbálták

Nem Borbély Alexandra az egyetlen, aki megnézte, hogyan nézne ki, ha férfinak született volna. Az alábbi lapozható bejegyzésben a Kardashian-klán tagjainak átalakulását láthatja.

Ben Afflecket nőként nézhetjük meg az alábbi bejegyzésben:

(Borítókép: Borbély Alexandra. Fotó: RTL)