Gáspár Evelin úgy döntött, hogy a cukrászkodás után újabb szakmát sajátít el, ezért beiratkozott a TV2 Akadémiára.

Gáspár Evelinnek közgazdász végzettsége van, emellett két felsőfokú nyelvvizsgája. Miután befejezte az egyetemet, édesanyjával, Gáspár Beával beiratkozott egy kétéves, ingyenes felnőttképzésre, amelynek végén hivatalosan is cukrász lett belőlük.

Gáspár Győző idősebbik gyermeke a jövőben nemcsak a kamerák előtt szeretne otthonosan mozogni, ezért úgy döntött, hogy újra iskolapadba ül, ezzel pedig újabb szakmát szerez magának. 

„Szeretnék a kamera mögött elhelyezkedni, hiszen egy műsorkészítőnek a dolga az eléggé összetett, és sokan úgy jellemzik, vagyis akik nem tudják, hogy ez mivel jár, hogy ez egy bohóc szakma. Erre én rácáfolok, mert a kamera előtt is egy nagyon erős, idegtépő fizikai munka, illetve a mögöttes munka is, hiszen nagyon ott kell lenned fejben, nagyon összeszedettnek és alaposnak kell lenned” – mondta a fiatal celeb. 

Mások is a tanulás mellett döntöttek

Visszaülni az iskolapadba nem szégyen - vallják a sztárok. Horváth Gréta új szerelme a fodrászkodás, Kucsera Gábor pedig az asztalos szakma csínyját-bínyját szeretné kitanulni.

Érdekesség, hogy a hollywoodi hírességek között is akadnak olyanok, akik a kamerák előtti élet előtt szakmát szereztek maguknak. Cindy Crawford vegyészmérnöknek tanult, Natalie Portman pszichológiai diplomát szerzett a Harvard Egyetemen, Jodie Foster pedig 18 évesen úgy döntött, hogy szünetelteti a színész karriert: nappali tagozatos hallgató lett a Yale-en, ahol magna cum laude diplomát szerzett.

(Tények)

(Borítókép: Gáspár Evelin Fotó: TV2)