Az elmúlt 14 év során megtapasztalta a fogyókúra rögös útját, ám alakja miatt még mindig sokan bántják Gáspár Evelint. Az influenszernek már tinédzserként, a Győzike show forgatása idején is állandó megaláztatással kellett szembenéznie, de elmondása szerint megtanult együtt élni a negatív kommentekkel.

Életmódváltásában egyébként, melynek egészségügyi oka is volt, családja is segíti őt. 

„Nálunk az a titok, hogy leszoktunk az üdítőről. Régen mindig volt a hűtőben kóla, fanta, jegestea, de ma már csak mentes vizet iszunk.

Talán az egyik legnagyobb kulcsa a fogyásnak, hogy a cukros italokat teljesen elhagytuk. Ráadásul azt kevesen nézik ki a családomból, de a környezetünkre is odafigyelünk.

Nem veszünk palackozott vizet, van egy nagy vízgépünk, és mindenki onnan enged, amit néha cukormentes szörppel dobunk fel” – fogalmazott az nlc.hu-nak adott interjújában Gáspár, hozzátéve, folyadékbevitelét az teszi változatossá, hogy rengeteg gyógyteát iszik. 

Mint mondja, nagyon sok erőfeszítésébe került az, ahogy most kinéz, az alakjára tett megjegyzéseket pedig igyekszik nem a szívére venni.

„A legutóbbi támadás az volt, hogy lóg a bőröm... Megmondtam a követőimnek, illetve azoknak, akik jelenleg kritizálnak, hogy ha ennyire zavarja őket, akkor fizessenek be a plasztikai műtétre, persze erre már nem volt jelentkező.

Az interneten mindenkinek nagy a szája, lehet engem kritizálni, de csinálják utánam. Amikor kövér voltam, az volt a baj, most az, hogy lóg a bőröm. De már régen elengedtem ezeket. Megtanultam, hogy Magyarországon képtelenség megfelelni, teljesen mindegy, hogy igyekszel jót adni, mindig lesz valami, amibe belekötnek

– magyarázta az influenszer, hozzátéve, senki másnak nem akar megfelelni, csak saját magának. 

(Borítókép: Gáspár Evelin. Fotó: TV2)