Noha az előző évekhez mérten csökkent a vagyona, még így is tetemes összeget tudhat magáénak Palvin Barbara. Az Egyesült Államokban élő magyar szupermodell a koronavírus-járvány miatt keresett kevesebbet az elmúlt időszakban.

A Forbes magazin 2018-ban 8 millió dollárra, körülbelül 3 milliárd forintra becsülte a fiatal szépség nettó vagyonát, amely összeggel a legtöbbet kereső modellek listáján a 17. helyre került. Palvin csupán 13 éves volt, amikor belecsöppent a divatszakmába, karrierje pedig azóta töretlen: számos nemzetközi divatmagazin címlapján szerepelt már, mint például a Vogue Russia, a Glamour Hungary vagy a L'Officiel, de a H&M, a Victoria's Secret és az Armani Exchange reklámkampányaiban is láthattuk. Korábban a Vivienne Westwood, az Emanuel Ungaro, a Nina Ricci, a Miu Miu, a Louis Vuitton és a Prada arca is volt, s egy ideig a Victoria's Secret fehérneműcég divatbemutatóin is végigvonult. Ő volt az első magyar modell, aki a márka angyala lett.

A Green Energy Analysis becslései szerint

a fiatal szépség megközelítőleg 6 millió dolláros, azaz 2,3 milliárd forintnak megfelelő vagyonnal büszkélkedhetett idén.

Úgy tudni, havonta mintegy 42 ezer dollár (16 millió forint) üti a markát.

(Világgazdaság)

(Borítókép: Palvin Barbara. Fotó: Getty Images Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)