Sussex hercege a jelek szerint nem kíván titkokat őrizni a magánéletéről. A botrányos Netflix dokumentumfilm-sorozat után januárban újabb alkotás érkezik III. Károly fiától.

Január 10-én jelenik meg Harry herceg memoárja, amiben úgy tudni, arról is szó lesz, hogyan vesztette el a szüzességét. Külföldi lapok szerint Meghan Markle férje beszámol majd arról, hogy egy gyönyörű, idősebb nő volt az, akivel a herceg először szexuális kapcsolatot létesített. A rajongók találgatásokba kezdtek, hogy ki lehet ez a nő, sokan pedig a színésznő, Elizabeth Hurley nevét emlegették. A híresség egy interjúban reagált a feltételezésekre.

Nem én vagyok ez a nő. Nem én vagyok a bűnös! Egyáltalán nem

cáfolta meg a Timesnak adott interjújában Hurley. A pletyka alapját az szolgálta, hogy Hurley-nek korábban volt egy ingatlanja a Délnyugat-angliai Gloucestershire megyében, akárcsak III. Károly királynak és Anna hercegnőnek. Harry herceg a memoárját eredetileg 2022-ben tervezte közzétenni, ám II. Erzsébet királynő szeptemberi halála miatt késleltette a megjelenést. A könyvben a herceg állítása szerint vallani fog az életéről a királyi családban, édesanyja, Diana hercegné haláláról és arról, hogyan hagyták ott Londont feleségével, Meghan Markle-lel.

Ismert emberek, akik életükben írtak memoárt

Nem a herceg az egyetlen, aki egy könyvben számol be az eddigi tapasztalatairól: Demi Moore, Matthew Perry, illetve Julianna Margulies is írt egy életrajzi könyvet, melyből megtudhatjuk, hogy a csillogás mögött miket kellett átélniük az elmúlt években.

(New York Post)

(Borítókép: Harry herceg Fotó: P van Katwijk/Getty Images)