Az énekesnő januártól Maka Gyuszival közösen vezeti majd a Rádió Dikh minden hétköznap jelentkező reggeli műsorát.

Új szerepben próbálja ki magát a Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi, aki 2023-ban minden hétköznap reggel Maka Gyuszival közösen ébreszti majd a hallgatókat a Rádió Dikh-en. Az énekesnő nagyon örül az új kihívásnak, nagy erővel készül a műsorvezetői munkára.

„Soha nem voltak olyan vágyaim, mint a színészeknek a nagy szerepálmok. Nem álmodoztam róla, hogy milyen jó lenne egyszer műsorvezetőként is kipróbálni magam. Mégis, mikor felkértek a reggeli műsor vezetésére majd kiugrottam a bőrömből. Nagyon jó érzés, hogy az eddig látottak-hallottak alapján bizalmat szavaztak nekem és megmutathatom magam a mikrofon mögött, immáron műsorvezetőként is” – árulta el Völgyi Zsuzsi, aki a korán keléstől sem tart.

„A zeneiparban nem általános dolog a korán kelés és a reggeli munka. Viszont mióta anyuka vagyok ezzel is megbarátkoztam. Ha az embernek gyereke van nem lehet lustálkodni, kelni kell, oviba, iskolába vinni a gyereket, foglalkozni vele. Én azonban minden percét szeretem ennek, Glória miatt kedveltem meg a reggeleket is, így nem probléma a korai kelés és a reggeli műsorvezetés sem” – tette hozzá az énekesnő, akinek műsorvezető társa is nagyon várja már a közös munkát.

(Borítókép: Völgyi Zsuzsi és Maka Gyuszi Fotó: Nagy Attila)