Ma reggeli hírösszefoglalónkban még: Révész Sándor már nincs együtt a feleségével, Király Linda pedig először beszélt a szakításáról.
  • A Generál és a Piramis együttesekből ismert Révész Sándor a Mecsek egyik településen él, mint kiderült, immár egyedül.

A legutolsó feleségemmel már nem vagyunk együtt, nem élünk egy háztartásban, de a közös gyermekünk, Ráhel nagyon komoly kohézió köztünk. Szeretet és békesség van köztünk

– fogalmazott Révész a Best magazinban. 13 éves lányával való kapcsolatáról elmondta, minden délután beszélnek egymással telefonon, és rendszeresen találkoznak.

  • Különleges nevet választott születendő kislányának Szőcs Reni.

„Na, a név kérdése az nehéz „szülés” volt! Márkkal soha nem szoktunk vitázni, de miközben kerestük a kislányunk nevét, néhányszor összeszólalkoztunk. Ami nekem tetszett, az neki nem és persze fordítva, így egy egész napon át pörgettük az utóneveket, mire rátaláltunk a tökéletesre. Améliának fogják hívni” – árulta el az énekesnő a Borsnak.

„Örömmel mondanám, hogy ebben a történetben minden csupa tűzijáték és boldogság, de ez a legkevésbé sem így van. Nem szakadt rám a bank, sőt...” – kezdte az énekesnő, akinek egy sok éve felvett, majd bedőlt devizahitel miatt kellett új otthont keresnie.

„Sajnos a történet nagyon is tipikus. Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket. Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át élünk a lányommal” – tette hozzá a lapnak. Az énekesnő a járványhelyzet okán hirdetett hitelmoratórium miatt a hitelbedőlés után is a házban maradhatott.

„Ha nincs a koronavírus, és a kormány nem hozza meg a döntését a hitelekkel kapcsolatosan, már legalább két évvel ezelőtt el kellett volna hagynunk a házat. Ha így történt volna, most valahol albérletben élnék. Így viszont csak idén húsvétkor kellett kiköltöznünk. Ennek köszönhetem, hogy itt tudtam maradni Tárnokon, hiszen egy kedves barátom éppen tavasszal költözött két évre Németországba, ahol munkát kapott, így felajánlotta, hogy addig lakjak a házában, és csak a rezsiköltséget kéri el havonta” – magyarázta az énekesnő.

  • Király Linda először beszélt öt évvel ezelőtti szakításáról rajzművész, mérnök és küzdősportoló egykori párjával, akivel tíz évig voltak együtt.

„Egy csodálatos ember, a mai napig csak jót tudok mondani róla. Nagyon kedves, soha nem bántott, tényleg egy szavam sem lehet. Viszont én nem voltam olyan állapotban, hogy fairnek tartsam, hogy maradjak ebben a kapcsolatban. Nem voltam jól még. Próbáltam feldolgozni, mert akkor indult el nekem a betegség, bocsánat: az »állapotom«. Tehát egy csomó minden változott körülöttem, muszáj volt drasztikusan változtatnom az életemen ahhoz, hogy én helyre jöjjek” – mondta el a Bóta Café című műsorban az énekesnő, az interjút a Bors szemlézte.

  • Január 2-án indul a Vigyázat, gyerekkel vagyok! új évada a TV2-n, a részek hétköznap esténként lesznek láthatók a tévében. A műsort ezúttal is Ördög Nóra vezeti.
  • Judy a Tények Pluszban elárulta, valóban megromlott a kapcsolatuk a férjével, Balázzsal. A híresség korábban úgy fogalmazott: kislánya apukájával úgy akarják elengedni egymás kezét - már ha el fogják valaha -, hogy senki ne sérüljön.

„Nem tudom, hogy fogom zárni az évet, remélem, hogy egy új lappal fogok indítani. Ezt bárki bárhogy értheti. Nyilván mindenki a boldogságra törekszik, én is ezen vagyok. (...) Rajta vagyok ezen az úton. Azt gondolom, már a háromnegyedét megtettem, bízom benne, hogy az ünnepek alatt sok minden ki fog derülni” – mondta az énekesnő. 

(Borítókép: Zalatnay Sarolta Fotó: Zih Zsolt/MTI)