Ma is egy csokorba szedtük azokat a bejegyzéseket az Instagramról, amelyeket az elmúlt egy napban osztottak meg követőikkel a hazai és külföldi hírességek.
  • Elképesztő nyereményt zsebelt be a TV2 Szerencsekerék című műsorában Gáspár Evelin. A híresség a játék történetének eddigi legnagyobb nyereményével, 8,8 millió forinttal távozott a műsorból. Mint mondja, ezt az összeget éppen akkor nyerte, amikor nehéz anyagi helyzetben volt. Kevés tévés felkérést kapott, de a reklámok is megcsappantak. Mint mondja, már tudja, mire költi a pénzt egy részét, de igyekszik takarékoskodni is.

„Nem titkolom, hogy abból élek, amit a szereplésekért és a közösségi oldalamon lévő reklámokért kapok, változó, hogy mikor mennyi a bevétel. Vannak jobb és rosszabb hónapok. Jelen helyzetben pedig mindenki nehéz időket él, én is nagyon meggondolom, hogy mire költök. Nekünk például most az üzemanyag luxuskérdés lett, hiszen nagyon megugrott az ára, mi pedig sokat jövünk-megyünk kocsival. Eddig kéthetente jártunk Budapestről haza a családomhoz Salgótarjánba, és a párom szüleihez Nyíregyházára. Most ez redukáltuk havonta egy hétvégére, hiszen így is 60-70 ezer forintra jön ki a benzin az ötszáz kilométeres úton. Ilyen kiadások mellett jól jött a nyereményem” – mondta a Blikknek Gáspár.

  • Kivételes felvétel látott napvilágot Bruce Willis mozaikcsaládjáról. Az afázia miatt visszavonuló hollywoodi színész az exfeleségével, Demi Moore színésznővel, és jelenlegi nejével, Emma Heminggel pózol, valamint a két házasságából született öt gyermekével, Rumerrel, Scouttal, Tallulah-val, Mabellel és Evelynnel.

„Egy család vagyunk! Kezdünk ünnepi hangulatba kerülni” – írta Moore a lapozható posztban.

  • Immáron a negyedik fejezetét olvashatják a követők annak a történetnek, amelyet Horváth Gréta az orrműtétjéről írt. A híresség ugyanis nemrégiben kés alá feküdt; egy gyermekkori baleset miatt volt elégedetlen az orrával. Mint azt korábban elmondta: az operáció hátterében egészségi okok is álltak: rengeteg orrcseppet használt, mivel sokszor szenved arcüreggyulladástól.

A műtétről és az azt követő napokról kendőzetlen őszinteséggel vallott követőinek az Instagramon. A platformon előtte-utána is fotókat mutatott magáról.

„Ezzel a műtéttel felkerült az i-re a pont nálam idén. Hihetetlenül hálás vagyok az Anyukámnak és magamnak tett ígéretért. Szó szerint megcsináltam! Lefogytam, egészségem rendben! A lelkem is gyógyítottam, szorongásaim, megfelelési kényszereim messzire dobtam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a mai trendek miatt mentem orrműtétre, vagy a válásom okán fogytam le, most engedjétek meg, hogy erre reagálva leírjam, hogy NEM! Nem ezek miatt változtattam mindenen az életemben. Kemény melóm van abban, hogy teljes értékű anyukája tudok lenni Filipnek. Kemény meló van abban, hogy hamvaimból felkapartam magam. Kemény meló van a közel -24 kg fogyásomban. (...)

Ezt az évet arra szenteltem, hogy egy olyan nőt lássak a tükörbe, aki mindig is belül lakozott.

Aki sokszor elnyomás miatt, gubbasztott legbelül” – olvasható Horváth lapozható bejegyzésében. 

  • A karácsonyra hangolódik Berki Renáta, azaz Mazsi is. Bár a híresség hatalmas ajándékokkal pózol a friss felvételen, bejegyzéséből kiderül: családjában jobbára a gyerekeket ajándékozzák meg.

„Nálunk a család legtöbb tagja szeretetet kap egymástól, de azért a legkisebbeknek lesz mit kicsomagolni.”

  • Horváth Grétához hasonlóan egy igen látványos szelfit osztott meg magáról Vanessa Hudgens is, akire rá sem lehet ismerni. Az alaból sötét tincsekkel rendelkező egykori Disney-sztár ezúttal platinaszőke parókában és kiszőkített szemöldökkel mutatkozott, s mint az a bejegyzéséből kiderül: vonásai saját maga számára is idegenek. Többen megjegyezték: az énekes-színésznő úgy fest, akárcsak Lady Gaga.
  • Egy teljesen natúr szelfivel jelentkezett Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő a munkái révén gyakran mutatkozik erős sminkben, s a hétköznapokban is szereti sminkelni magát, ám időnként ő is pihenteti bőrét, s követői előtt is vállalja természetes arcát.

„Csak mert rég nem posztoltam smink nélküli képet.

Nem vagyok magammal megelégedve...

a bőröm állapota is volt már 100x szebb és még tudnék mit írni, de ami ezeknél sokkal-sokkal fontosabb, hogy boldog vagyok. Nem számít, hogy valaki szépnek tart vagy éppen csúnyának. Nekem csak az számít, hogy a családomnak megfeleljek és boldogságot sugározzak” – írta a sztáranyuka a fotóhoz, amelyet akkor tud megtekinteni, ha ide kattint.

  • A Megasztár korábbi győztese, Tolvai Reni a jelek szerint már javában ünnepi lázban ég. Az énekesnő ezúttal azt mutatta meg követőinek, hogyan díszítette mézeskalácsait.
  • Igazi örömhírrel jelentkezett az Instagram-oldalán Szőcs Renáta. A Star Academy korábbi győztese azt tudatta, hogy az első gyermekét hordja a szíve alatt. 

„Annyi mindent tudnék írni, de szerintem a fotók magukért beszélnek és már vártam, hogy veletek is meg tudjam osztani, hogy bővül a kis családunk! #22weekspregnant Egy olyan öröm volt számunkra ezt megtudni az idei nyaraláson, ami semmihez nem köthető. Nagyon várunk!” – írta az énekesnő.

(Borítókép: Horváth Gréta. Fotó: Palikék Világa by Manna/YouTube)