Legyel Tamás nem szereti a nyilvánosság elé tárni magánéletének minden részletét, ezért arról is csak visszafogottan beszélt, hogyan ismerte meg a feleségét.

 A mi kis falunk Gyurija elárulta, mennyire volt „csajozós típus” azt megelőzően, hogy házasságra adta a fejét.

„Én igazából soha nem voltam az a kifejezett csajozós típus.

Egy szemérmesebb ember vagyok.

És mindig féltem a tetszésemet kifejezni a másik fél számára. Ilyen alkat vagyok. A másik oldalról sem kaptam olyan jelzéseket, vagy nem vettem észre... volt persze olyan, hogy engem szedtek fel” – ismerte be a Klubrádió Szavakon túl című műsorában Kadarkai Endrének a Válótársak és A mi kis falunk című sorozatokból is ismert színész, hozzátéve, a feleségét a Tinderen ismerte meg. Pontosabban a társkereső applikációnak köszönhetően talált rá: amikor rátalált a profiljára, a nő már nem használta a platformot, így Lengyelnek sokáig keleltt keresgélnie, mire megtalálta a hölgyet az Instagramon. 

„Kétségbeesetten kerestem a kapcsolatomat, regisztráltam a Tinderre. Ott találkoztam vele, nem volt aktív felhasználó, azt hitte, már törölte magát az alkalmazásból. Volt egy kép, abból sok találgatás útján eljutottam az Instagram-fiókjáig. Írtam neki aztán üzenetet. (...) Amúgy nem voltam egy sikeres Tinder-felhasználó, kevés matchem volt. Nem jelöltek vissza, több feltételezésem is van, miért: láttak bizonyos sorozatokban, talán azt gondolták, nem igazi a profilom. Vagy

azt hitték, hogy így próbálom meg a nőáldozatok számát gyarapítani az ágyamban.

Félelmek társulhattak ehhez. De lehet, nem jöttem be azoknak, akik számomra érdekesek voltak” – mesélte Lengyel.

A teljes beszélgetés itt is elérhető:

(24.hu)

(Borítókép: Lengyel Tamás. Fotó: RTL/David Lukacs)