A mai Hírösszefoglalóban olvashat még például arról is, hogy G.w.M.-nek annyi arany ékszere van, hogy biztonsági rendszerrel őrzik.
  • Osváth Zsolt a Reggeliben arról beszélt, hogy megviselte a Konyhafőnök VIP forgatása. Osváth egyébként nemrég kiakadt a ValóVilág11 évadában történt eseményeken, ezért úgy döntött, nem dolgozik tovább együtt az RTL-lel.

„Én a végére nagyon tönkrementem. Annyira ráfeszültem. Ugye nekem van egy éttermem, és nagyon féltem attól, hogy az alapján fogják megítélni az éttermemet, amit A Konyhafőnökben csinálok. Mert nem mindenki számára egyértelmű, hogy attól, mert neked van egy éttermed, attól még nálunk a szakács főz„ – mondta többek között a youtuber.

  • G.w.M., azaz Varga Márk karácsony alkalmából aranyékszerekkel lepte meg két háttértáncosát és az unokaöccsét, a szintén zenész Ginokát – írja a Blikk. Mint kiderült, a zenésznek jelentős mennyiségű aranya van, melyeket titkos helyen őriz.

„Mi, romák, imádjuk a szép, csillogó, feltűnő dolgokat. (...) Mára lett egy egész gyűjtemény tele értékes darabokkal. Nem tudom pontosan, mennyi van, mert nem otthon tartom, hanem egy titkos helyen, ahol megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik” – árulta el Kulcsár Edina párja, aki ezúttal összesen 140 grammnyi aranyékszert vásárolt.

  • Frohner Fecó a karácsony után 2 napra elvonul egyedül a Mátrába.

„December 23-ig dolgozom, a december 24-25-26 az nekem szabi, utána 2 napra elvonulok. A dzsungel olyan jó hatással volt rám, hogy kinéztem egy faházat, és egyedül elvonulok egy erdős-fás részen. Annyira jó volt nekem ott kint a természetben. Úgy voltam vele, hogy egy kicsit megtoldom itthon is, és a Mátrába elvonulok egy faházba, egyedül. Olyan rezgések, olyan energiák voltak a dzsungelben! Annyira feltöltött, hogy úgy voltam vele: itthon is meg tudom teremteni magamnak” – árulta el a ReggelibenCeleb vagyok, ments ki innen! 2. helyezettje.

  • Sebestyén Balázsék a Rádió1 csapatával egy irodaház negyedik emeletén kezdtek disznóvágásba. A kellékeket, illetve az állatot Rákóczi Ferenc intézte, a stábtagoknak a feldolgozás, illetve később majd a kész termék elfogyasztása lesz a feladatuk.
  • Várkonyi András megrázóan vallott a közelgő ünnepekről. Több mint négy év telt el azóta, hogy a lánya 39 évesen elhunyt.

„Nem múlik úgy el a karácsony sem, hogy ne emlékeznénk meg róla. Egyébként is rengeteget emlegetjük, nézegetjük a fényképeket és mécseseket gyújtunk ilyenkor. Sajnos ilyen az élet, aki itt marad, az emlékszik a szeretteire, csak a sorrend hibádzik” – vallotta Várkonyi.

  • Pumped Gabo szerint az a baj Szabó Zsófival, hogy „mindig béna palikat szokott kifogni” magának, a Reggeli műsorvezetője szerint viszont ez a sor csak bővült volna, ha igent mond Gabo randimeghívására. További részletek a Gyertek át! - A sztárvetélkedő legújabb részében.

(Borítókép: Sebestyén Balázs Fotó: RTL/Sajtóklub)