Az énekes úgy érzi, az igazi nagy kihívás csak most következik.

Vavra Bence tavaly november környékén határozta el, hogy életmódot vált, ezt pedig az énekes olyan komolyan vette, hogy azóta közel 14 kilótól sikerült megszabadulnia. Vavra nem bízta fogyását csupán a diéta betartására: fellépései és tévészereplései között a rendszeres testmozgásra is szakít időt.

„Több mint egy évvel ezelőtt határoztam el magam, hogy szeretnék változtatni, így elkezdtem edzeni és az étkezésemre is odafigyeltem. (...) A fogyásom már a Sztárban Sztár alatt megindult, nagyon besűrűsödött az életem, és nem mindig jutott eszembe enni” – mondta Vavra a Ripostnak.

Vavra Bencét nemrég a Dancing with the Stars című műsorban is viszontláthatták a tévénézők. Az énekes a műsor kapcsán elárulta, hogy a folyamatos edzéseknek köszönhetően sokkal többet mozgott, ezáltal sokat formálódott a teste.

„A Dancing with the Stars komoly felkészülést jelentett, a napi hat órán át tartó folyamatos tánc és mozgás megtette a magáét. Három hónapom telt így el, de most jön még csak az igazi nagy kihívás számomra: meg kell tartani a súlyom" – folytatta Vavra.

A fiatal énekes a legsokoldalúbb előadónak járó díjat már vékonyabban vette át, azóta pedig szinte teljesen megszabadult az őt zavaró súlyfeleslegtől. Állítja, most már fantasztikusan érzi magát a bőrében, de észben tartja, hogy továbbra is oda kell figyelnie a diéta betartására. Illetve annyira megtetszett neki a tánc, hogy úgy döntött, ez továbbra is az élete része marad.

„Táncpartneremmel, Laurával megbeszéltük, hogy egy-egy közös programként eljárunk táncolni. Igaz, egyelőre nem került még rá sor, mert mindkettőnknek elég húzósra sikerült az év utolsó néhány hete, na de majd jövőre pótoljuk" – fűzte hozzá mosolyogva Vavra Bence.

(Borítókép: Vavra Bence. Fotó: MTI)