Sokan pedig idén jelentették be, hogy hamarosan bővülni fog a családjuk.

Rúzsa Magdolna alaposan meglepte a rajongóit, amikor bejelentette, hogy hármasikrekkel várandós. Az énekesnő idén február 1-én hozta világra kisbabáit, akik a Keve, Lujza és Zalán nevet kapták.

Hajdú Péter és fiatal menyasszonya, Láng Eszter első közös gyermeke szintén februárban érkezett, ráadásul Valentin-napon. A kis Dominikkal teljes lett a családjuk és a boldogságuk azóta is határtalan, sőt, már az esküvőre készülnek.

A Belmondo frontembere, Czutor Zoltán most már hatgyermekes édesapa, ugyanis idén márciusban született meg kislánya, aki a Franciska nevet kapta. Az énekes hihetetlennek tartja, hogy legidősebb fia és legfiatalabb lánya között 29 év korkülönbség van.

Rácz Jenőnek és Rácz-Gyuricza Dórinak áprilisban született meg első közös gyermeke, Kamilla. A szerelmesek már a megismerkedésük legelején megbeszélték, hogy így nevezik el leendő kislányukat, és ez így is lett.

Kasza Tibor és felesége, Darai Andrea az utóbbi időben igencsak óvja a magánéletét a nyilvánosságtól, annyit azonban június 14-én elárultak, hogy megszületett második gyermekük, Kasza Liza Panna.

Nádai Anikó nemrég egy kis időre visszatért a tévéképernyőre, de kénytelen volt anyai teendőit előtérbe helyezni és ismét kisfia mellett maradni. A tévés és Hajmásy Péter első közös gyermeküket köszönthették júliusban. Nádai előző kapcsolatából született kisfia, Patrik is nagyon várta a testvérét, Alex-szel pedig minden nap egy csoda a család számára.

Stohl Andrásnak az ötödik gyermeke jött világra idén: Stohl Bella Julianna nevű kislányuknak adott életet Stohl Vica. Ráadásul apás szülésről volt szó, az ezzel kapcsolatos élményeiről a Mokkában beszélt a műsorvezető:

Visváder-Palácsik Lilla és Visváder Tamás második kisfia augusztus 23-án született meg, a kicsi az Ábel nevet kapta. Az édesapa elárulta, teljesen más volt Lilla második szülése, mint az első:

A színészházaspár, Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikreket várt, akiket október 12-én hozott világra az édesanyjuk. A szülők a Nagy Franciska és Nagy Elza neveket választották a kislányaiknak.

Többen is gyermeket várnak

Több híresség is bejelentette idén, hogy kisbabát hord a szíve alatt. Ismét szülői örömök elé néz például Kulcsár Edina és G.w.M. Az egykori szépségkirálynő már büszke édesanyja két kisgyermeknek, akiknek az édesapjuk Csuti – azaz Szabó András. A rapper pedig szintén két gyermeket tudhat magáénak előző házasságából. A kismama és párja elárulta: első közös gyermekük kislány lesz.

Dér Heni a napokban osztotta meg rajongóival, hogy kisbabát hord a szíve alatt. Az énekesnőnek és férjének, Bakos Gergelynek már van egy kisfia, Bendegúz, ám hogy második gyermekük milyen nemű lesz, azt az énekesnő egyelőre nem árulta el.

(Borítókép: Kasza Tibor és felesége, Kasza-Darai Andrea. Fotó: Kaszás Tamás/Index)