Néhány nappal ezelőtt töltötte be 29. életévét Gelencsér Tímea, aki e különleges évforduló alkalmából elárulta, mennyire elégedett az életével.

A modell-műsorvezető úgy érzi, nem éppen úgy alakult az élete, ahogy azt megálmodta. 

„Nem félek az öregedéstől, mert nem üresen telnek el az évek. Próbálok maradandót alkotni a saját világomban. Vannak céljaim, van, amit már kipipálhatok, de bőven akad még, ami motivál. (...) Nem ezt az életet terveztem magamnak, de talán még jobban is alakult. Mindig műsorvezető és színésznő szerettem volna lenni, de amikor erről álmodoztam, akkor még nem létezett a közösségi média.

Azzal sem számoltam, hogy tévéműsorokban fogok szerepelni, nem ez volt az elsődleges terv”

magyarázta a Blikknek Gelencsér, aki korábban az Exatlon Hungaryben és az Ázsia Expressz című utazós realityben is bizonyított, valamint ő volt a Dancing With The Stars idei évadának online riportere.

Kiemelte, nem görcsöl rá arra sem, hogyan alakul a magánélete.

„Ezt nem tudom befolyásolni. Persze, én is mondtam, hogy 32 évesen szülni fogok, de ebben már nem vagyok olyan biztos. A karrierem viszont főleg én irányítom. Folyamatosan tanulok, és igyekszem felfele lépkedni a ranglétrán. Szeretnék később nagyszabású műsorokat vezetni. Nemrég elkezdtem az egyetemet, amit jó lenne befejezni csúszás nélkül” – vallotta be.

Gelencsér arról is beszélt, hogy 30 éves korára saját vállalkozást szeretne, hogy ezen a területen is a saját lábára álljon.

(Borítókép: Gelencsér Tímea. Fotó: TV2)