Legújabb Instahíradónkban azokat a bejegyzéseket láthatja, amelyeket hétvégén tettek közzé hazánk hírességei.
  • Ugyan karácsonyig még kell aludnunk jó párat, ez nem jelenti azt, hogy nem díszíthetjük fel otthonunkat. Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó otthonába már most ünnepi hangulatot varázsolt egy kivételes és vicces díszekkel ékesített fenyőfa, melyért kisebbik gyermeke, Félix jobban rajong, mint a tévéért.

„Tévé helyett... bármeddig nézegeti, számolgatja, ellenőrzi. Az új játék pedig a gyorsasági díszkeresés, ki találja meg leghamarabb a...” – írta a műsorvezetőnő, aki fájára többek között hamburger és hotdog formájú díszt is rakott.

  • Ahogy ígérte, követőivel is megosztja az edzéssel kapcsolatos tapasztalatait Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie. Az énekes-műsorvezető nagyon motivált.

„Néhány pillanat, az elmúlt hét edzéseiből... Érzem, hogy ébred a testem, érzem, hogy azok a testrészek, amikre koncentrálunk már most erősebbek, amiket pedig jelenleg tudatosan háttérbe szorítunk, hihetetlenül gyorsan savasodnak. Ez is a türelemjáték része... nem a látványos izmokkal kezdünk, hanem a mély, alapokat, stabilitást biztosító izmokkal, amelyek megteremtik az egyensúlyt, és egyben megszűntetik a különböző sérülésekből adódó, átterheléseket, amik aztán kihatással vannak tulajdonképpen mindenre.

Családi vonás nálunk a hangsúlyos, erős mellkas, mégis, most az egyik leggyengébb láncszem, hacsak átmenetileg is.

A bicepszet hagyjuk is, nagyon gyenge, ezt a másodlagos hatásokból is leszűrtem, hiszen abszolút nem edzünk még rá. Szóval itt tartok most, pislákol a láng, a combom hengerezése még mindig nem a kedvenc feladatom, mert még mindig fáj, de a sokk-szerű »élmény« amely az első hónapot övezte, már a múltté, mára csak rohadtul fáj helyenként!” – mesélte.

  • Egy csokornyi fotót osztott meg a közösségi oldalán londoni utazásáról Metzker Viktória. Hazánk legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je a férjével, Gabennel utazott néhány napja az Egyesült Királyságba.
  •  Kocsis Tibor egy, a macskájával készített közös képet osztott meg.

„Alszik a kis csecsemő, 4 hónapos, de már leszakad a karom tőle” – írta az X-Faktor korábbi győztese.

  • Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra, valamint közös kislányuk, Kamilla néhány nappal ezelőtt Dubaiba utazott, ahonnan lehengerlő felvételeket osztanak meg magukról. A Konyhafőnök sztárséfjének felesége valamivel aktívabb az Instagramon; ő osztotta meg azt a videót is, amelyen az látható, mit rendeltek maguknak reggelire. Bár a Michelin-csillagos séf a dubai út során is igyekszik tartani a diétát, ez a jelek szerint nem teljesen sikerül neki.
  • Gelencsér Tímea gyakran oszt meg magáról tökéletes felvételeket, de attól sem riad vissza, hogy szerkesztés nélküli, kevésbé előnyös megvilágításban készült fotókat mutasson magáról. A TV2 karácsonyi buliján egy beállított és egy spontán képet is lőttek róla, melyek jól tükrözik, mi a különbség a valóság és a közösségi oldalra posztolt fotók között. Az influenszer, aki egy másik posztban azt is megmutatta, hogy néz ki, amikor korán kel. A képet akkor láthatja, ha ide kattint.

 (Borítókép: Gelencsér Tímea. Fotó: TV2)