Tolvai Reni kérdezz-feleleket tartott az Instagram-oldalán, ahol a magánélete és karrierje mellett a testén végzett beavatkozásokról is mesélt a rajongóinak.

Az énekesnő elmondta, hogy nem jár kozmetikushoz, inkább önmaga dönti el, milyen bőrápoló termékeket használ. Azt állítja, hogy számára nem a krémek, hanem a helyes táplálkozás segített abban, hogy szebb legyen a bőre. Sokan kíváncsiak voltak arra is, hogy Tolvai bevállalt-e bármilyen szépészeti beavatkozást, amire a híresség örömmel válaszolt.

„Mindig szerettem a finom szérumokat, krémeket, maszkokat. Viszont ezek semmit sem használtak, amíg nem étkeztem tökéletesen. Azóta meg merem mutatni a bőröm smink nélkül is. Az ajkaimon kívül semmilyen beavatkozásom nem volt, és nem is lesz az arcomon” – írta egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban, majd azt is elárulta, hogy egy ezer forintos sampont használ, amely nagyon jót tesz a hajának és a fejbőrének.

Nem Tolvai az egyetlen

Till Attila a szeme környékével nem volt soha elégedett, és bár plasztikai műtétig nem jutott el, rendszeresen orvos-esztétikai kezelésre jár. Ahogy pedig korábban megírtuk, Horváth Gréta az orrával volt elégedetlen, ezért nemrég rászánta magát és átszabatta azt.

(Life.hu)

(Borítókép: Tolvai Reni Fotó: Penziás Nikolett/MTVA)