Hosszú idő után először beszélt férje tragikus haláláról Berki Renáta, azaz Mazsi. A híresség sokáig titokban tartotta, mi okozta az egykori sportvezető, Berki Krisztián váratlan halálát, ami miatt sokan találgatni kezdtek.

Az első hírek szerint Berki tiltott szereket használhatott, a lakásán kokaint is talált a rendőrség. Mindeközben arról is szó esett, hogy a néhai médiasztár szívproblémával küzdhet. Mint kiderült, az egészségügyi állapotát illetően valóban voltak titkai. 

„Erre szokták mondani, hogy nem minden arany, ami fénylik. Van egy testünk, amiben élünk, és lehet, hogy az jól néz ki, vagy az is lehet, hogy gyönyörű ez az alma, de ha beleharapsz, akkor keserű. Szerintem nagyon fontos, hogy foglalkozzunk a testünkkel, az egészségünkkel, és ha valami jelez, hogy nincs rendben, akkor el kell menni orvoshoz. Sokan azt hiszik, hogy a tünetek ellenére nem betegek, de amikor már látszik is a betegség, megtörténik a baj. Egy férfi betegnél meg végképp nincs rosszabb.

Utólag kiderült, hogy Krisztiánnak volt egy rossz véreredménye, amit még nekem sem mondott el. Kifelé erős látszatot keltett, de belül sebezhető volt.

Nagyon szeretett volna példakép lenni, szerette volna, hogy az emberek jónak lássák” – vallotta meg a Palikék Világa by Manna műsorában az özvegy.

@maca.neni #berkikrisztian #berkimazsi #gyász #fájdalom #vallomás #özvegy #tragédia #palikvilaga #paliklaci #paliklaszlo #rip #halál #betegség #titok #macaneni #foryou #foryoupage #nekedbe #nekedbelegyen ♬ eredeti hang - Maca néni

Mint ismert, a médiasztár tavaly május elején hunyt el az otthonában. Holttestére nagyobbik lánya, Natasa Zselyke talált rá. 

Berki Mazsi arról is beszélt, hogy férje halála miatt a mai napig pánikrohamok gyötrik. Rosszul lett akkor is, amikor Berki sírkövét próbálta megcsináltatni.

„Megmondom őszintén, ma is rám jött egy pánikroham. Nem nyilatkozom erről, és ez nem véletlen. Ez feldolgozhatatlan. Ma jutottam el arra a pontra, hogy felhívom a sírkövest, és azt gondoltam, hogy itt az ideje, készen állok rá. Amikor sétáltam befelé, beléptem a liftbe és elkezdtem öklendezni, rám jött egy pánikroham és elkezdtem fuldokolni. Gyorsan felhívtam a testvéremet, hogy nyugtasson meg. Nem azért nem teszek meg dolgokat, mert nem akarom, vagy mert nincs jobb dolgom, hanem mert nem vagyok rá képes” – mondta.

(Ripost, Blikk)

(Borítókép: Berki Krisztián. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)