Alább hazai médiaszemélyiségekkel kapcsolatos friss érdekességeket olvashat. Íme a mai hírösszefoglaló!

Óriási vagyont hagyhatott Natira Berki Krisztián

Egy évekkel ezelőtt készült videófelvétel tanúsága szerint – mely a napokban került elő a TikTokon – hatalmas vagyont hagyhatott nagyobbik lányára, Natasa Zselykére Berki Krisztián. A múlt pénteken elhunyt médiasztár annak idején egy realityműsorban beszélt arról, hogyan szeretné támogatni Hódi Pamelával közös kislányát.

Velem bármi történhet Hódi, akár holnap is. Ebbe belegondoltál már? Akkor mit csinálsz egyedül? Anyagi biztonságra gondolok

– kezdte Berki évekkel ezelőtt az TV2 Édes Élet című realityjében Hódi Pamelának. A korábbi sportvezető arra is gondolt, hogy ki legyen az a személy, aki kedvezményezettként hozzáférhet az összeghez.

Szeretnék a Natasa Zselykének kötni egy befektetést. Egy olyan befektetést, amihez 18 éves korában hozzányúlhat. Lesz majd egy kedvezményezett, aki esetleg, ha velem bármi történik, hozzányúlhat. (...) Én ezt a pénzt 25 millió forintig szeretném a gyermekemnek adni

– hangzik el a Ripost által kiszúrt felvételben, melyet pár napja a TikTokon osztottak meg újra. Az azonban nem derült ki, hogy a valamikori Fradi-vezető ezt befektetést valóban megkötötte-e.

@usercroi9n8r183 #foryou #berkikrisztian ♬ eredeti hang - .

Nati nagymamája, Majer Júlia pedig mély aggodalmát fejezte ki a Borsnak. Attól tart, unokája nem fogja tudni feldolgozni a történteket.

Nati egy nagyon okos lány, a szívem szakad meg érte... Nati egy nagyon okos lány, a szívem szakad meg érte... Soha nem tudja majd feldolgozni azt, ami és ahogyan történt az imádott apukájával. Borzasztó traumát kellett átélnie. Nagyon sajnálom, hogy ilyen korán és hirtelen kilépett Natikám életéből! Ennek még nem volt itt az ideje!

– mondta a lapnak Nati nagymamája, aki próbálja kizárni a híreket az életéből. Arra vár, hogy elkészüljön a boncolás eredménye, ám elmondása szerint abban nem hisz, hogy fia a drog miatt halt meg.

Berki Krisztián édesapja, Ferenc is értetlenül áll a tragédia előtt. Kapcsolatuk nem volt mindig idilli; úgy tudni, csak az elmúlt években kerültek ismét közel egymáshoz. Az egykori főpolgármester-jelölt apukája a Blikknek összetörten nyilatkozott:

Nem vagyok jól, nagyon nem... El kellett már temetnem az édesanyámat, édesapámat, de azt sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatnom

– mondta a lapnak Berki Ferenc, akinek hamarosan fia temetéséről is gondoskodnia kell.

Egyéb hírek

Csonka András a magánéletét és a karrierjét is újragondolná

Megbánt néhány dolgot az életével kapcsolatban Csonka András. A színész elmondta, hogy ha tehetné, másképp élné az életét, korábbna ugyanis a sok munka miatt háttérbe szorult a magánélete, írja a 24.hu.

Ha végignézek az életemen és visszapörgethetném, akkor nagyon sok mindent másképp csinálnék, gondolok itt a magánéletemre, társasági életemre vagy a szakmai próbálkozásaimra. Az átlagnál többször akartam megúszni a dolgokat vagy megalkuvó voltam. A főiskola után a munkám volt a mentsváram, édesapám szellemi leépülése óriási feszültség faktor volt otthon. A Família Kft. nagyon jó menekülő út volt számomra, a szakmai sikerek jöttek, a magánéletemet viszont teljesen eltemettem. Akkor örültem, hogy belekapaszkodhattam a sorozatba, de ha lehetne, visszatekerném az idő kerekét. Ha visszapörgethetném az életem, teljesen másképp csinálnám, de visszanézve ezt könnyű mondani. Kifejezni könnyű, amit elszúrtam, de vajon ez bátorság vagy gyávaság?

 – magyarázta a Mindennapi bátorságunk című előadás kapcsán a színész, hozzátéve, neki az igazi bátorsága az, hogy felvállalja a gyengeségeit.

Sáfrány Emese: erre van szüksége a nőknek

Hosszú posztban fejtette ki véleményét a közösségi oldalán Sáfrány Emese azzal kapcsolatban, hogy vajon mire lehet szüksége a nőknek. A légtornász, aki nemrég szakított gyermeke apjával, a legfontosabb dolgokat szedte egy csokorba:

Milyenek vagyunk mi nők? Szeretjük a kedves szavakat, a bókokat, a megértést, az empátiát. Olykor lágyak és törékenyek, máskor emberfeletti erővel rendelkezők, és akadályokat nem ismerve küzdő amazonok. Sokszor, mint az időjárás, olyanok vagyunk. Persze tisztában vagyunk ezzel, de szeretjük is, hogy ilyen változatos érzelmi tárházzal rendelkezünk. Nőként szabadon sírhatunk, nevethetünk, és igen, mi mindent igazán át akarunk élni! Kacagni vagy éppen duzzogni, ha éppen úgy tartja kedvünk. Az sem vitás, hogy szeretjük a szépet. A ruhákat, a cipőket, a táskákat. Imádjuk azt, hogy mérhetetlenül sok ruha és stílus közül válogathatunk. Lehetünk lazák, elegánsak, extravagánsak, és nem utolsósorban szexik. Mégis, ami a legfontosabb: szükségünk van a törődésre, a jó szóra, a biztatásra és az önbizalomra is

– fogalmazott.

Barta Sylvia 20 éve házas

Megindító bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán Barta Sylvia, aki különleges évfordulót ünnepelt a minap. A TV2 időjósának a hétvégén volt a huszadik házassági évfordulója, melynek apropójából a közösségi oldalán a férjét, Ádámot is megmutatta.

XX. Házassági évfordulónk! Ilyenné formáltuk egymást 22 év alatt...mit nekünk gravitáció és ezüstös haj, mi még mindig egymást találjuk a legvonzóbbnak!

– jelentette ki.

Ezzel hírösszefoglalónk végére értünk. Viszlát!