Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Bangó Margit

Bangó Margitnál 2003-ban diagnosztizáltak először rákot. 2020-ban ismét kiújult a betegség, ezért abban az évben októberben és decemberben is megműtötték, karácsonyra azonban már jól érezte magát. 2021-ben úgy tűnt, végleg leküzdötte a kórt, ennek ellenére tavaly nyáron újra meg kellett műteni, majd kemoterápiás kezelést kapott. Az énekesnőt a Blikk kérdezte arról, hogyan áll most a betegséggel.

„Már nem először kellett megküzdenem a betegséggel. 2003-ban volt már mellrákom. Akkor nagyon megijedtem, de a hitem és az orvosok segítségével akkor is meggyógyultam. Nagy szerencsém volt, nem kellett masztektómiát végezni rajtam, és a kemoterápiát is elég jól viseltem, a hajam sem hullott ki. Ezek az emlékek azonban élénken élnek még bennem. Amikor tavaly ismét kiderült, hogy daganat van a szervezetemben, eszembe jutott minden, de rögtön elhessegettem, és csak a gyógyulásra gondoltam. Szerencsére most is velem volt a Jóisten.

Persze, amikor kontrollra megyek, mindig tartok attól, hogy visszajön a rák, de bízom az isteni gondviselésben”

– magyarázta a Kossuth-díjas előadóművész.

Schobert Norbika

Rubint Réka és Schobert Norbi gyermeke nagy küzdelemben megnyerte a TV2 Farm VIP című műsorát. Sokan elégedetlenkedtek, hogy a legidősebb Schobert-fiú csalt az egyik feladatban, sőt volt, aki megfeleztette volna a nyereményt a másik döntőssel, Smaltig Dalmával. Schobert Norbika a Story magazinnak adott interjújában elárulta, hogy értetlenkedve fogadja az ilyen kritikákat.

Őszintén szólva nekem ez meg sem fordult a fejemben. Nem is értem, hogy miért kéne bárkivel is osztoznom a pénznyereményen

– jelentette ki Schobert Norbika, aki a pénz egy részét a tanulmányaira szeretné fordítani, a maradékot pedig befektetné. Legnagyobb álma, hogy később saját éttermet nyisson.

„Egy amerikai stílusú kis falatozóra gondoltam, ami éjjel-nappal nyitva tart, szól a rock and roll, és bőrfotelekben üldögélnek az emberek. Pizzáznak, hamburgereznek, sőt még oldalas is lenne.” 

Rácz Jenő

Meglepte követőit Rácz Jenő, amikor tegnap egy kórházból jelentkezett be. A Konyhafőnök séfjét egy köntösben láthatjuk a videóban felesége és kislánya társaságában. A sztárséf elmondása szerint egy térdműtéten, pontosabban keresztszalagpótláson esik majd át, ami végre megszüntetheti állandó térdfájdalmait.

„Kérlek, gondoljatok rám, és küldjetek pozitív energiákat, mert most nagy szükségem lesz rá! Egy műtét előtt búcsúzkodni a feleségemtől és a kislányomtól egy új tapasztalat…Viszont a műtétre nagy szükségem van, megelégeltem, hogy minden nap fájó térddel térek haza egy hosszú munkanap után, hogy lassan fél éve nem tudok sportolni, és hogy heti rendszerességgel jártam térdleszívásra” – írta a videóhoz Rácz.

A séf korábban évekig futballozott, így vélhetően valamilyen sportsérülés következményeként lettek maradandó térdfájdalmai.

Gáspár Győző

A realitysztár tegnap ünnepelte 49. születésnapját, de nem tudott felhőtlenül ünnepelni: bevallotta, hogy egyre inkább frusztrálja az öregedés gondolata. Gáspár a Borsnak mesélt a korával kapcsolatos érzéseiről.

„Tudom én, hogy nem vagyok öreg, és ha belenézek a tükörbe, nem is azt látom, hogy egy hajlott hátú, ráncos emberke néz vissza rám, de akkor is, ez az utolsó évem az ötven előtt és ez megijeszt. Eleve nem rajongok a születésnapokért, már ha a sajátomról van szó, de most különösen rossz a kedvem. Sőt, utálom...” – mondta Győzike. 

Nagy Ervin

A színész A Király című sorozattal kapcsolatban adott interjút a Best magazinnak, amelyben némi betekintést engedett a magánéletébe is. Nagy Ervin és párja, Borbély Alexandra tavaly októberben váltak szülőkké, méghozzá rögtön ikrekkel ajándékozta meg őket a sors. A Jászai Mari-díjas színművész elárulta, hogy milyen két ikerlány édesapjának lenni.

„Sokkal nehezebb, mint gondoltam!

Abban a hitben voltam, hogy ikres szülőként kétszer olyan nehéz, mint egy gyerekkel, de négyszer olyan kemény.

Nincs megállás, ha megcsúszol valamivel, garantáltan borul az egész napod, márpedig két pici gyerekkel lehetetlenség tervezni. 0–24 órás elfoglaltsággal jár még úgy is, hogy van segítségünk. Kőkemény napjaink vannak, megállás nélkül ki-be rámolok az autóból, mert ha megindulunk, természetesen az egész házat bepakoljuk” – mesélte Nagy.

(Borítókép: Bangó Margit. Fotó: Bruzák Noémi/MTI)