Mióta megszületett első közös gyermekük, Nádai Anikó és Hajmásy Péter boldogabbnak érzi magát, mint valaha. A műsorvezetőnő tavaly júliusban adott életet kisfiuknak, Alexnek, s bár a kicsi gondozása, és Nádai hétéves fiának, Patriknak a nevelése számukra az első, párkapcsolatukért is sokat tesznek.

Hogy romantikázhassanak, rendszeres időközönként a nagyszülőkre hagyják a fiúkat.

„Még mielőtt Ani terhes lett, eldöntöttem, ha lesz közös gyermekünk, akkor is szakítunk időt arra, hogy a párkapcsolatunkat is ápoljuk. A gyerekek akkor lesznek kiegyensúlyozottak, boldogok, ha azt látják, hogy a szüleik is szeretik egymást. Ezért viszont tenni kell. (...) Abban állapodtunk meg, hogy minden második héten egy estét kettesben töltünk, havonta egyszer pedig elszökünk egy éjszakára valahová romantikázni. Igaz, ilyenkor se igazán tudunk aludni, túl nagy a csend, és többször felkelünk, hiába nincs velünk Alex” – mesélte a Blikknek Hajmásy, aki akkor vitte először randira menyasszonyát, amikor kisfiuk három hónapos volt. Nagyjából másfél óra alatt megették mind a három fogást, majd siettek is haza, mostanra azonban könnyebben hagyják a nagyszülőkre a kicsit.

„Minden szülőnek csak ajánlani tudom, hogy ezt vezessék be, mert tényleg nagy haszna van. Mi izgatottan várunk minden ilyen alkalmat, amikre készülünk is. Felöltözünk csinosan, mert tetszeni akarunk a másiknak. Határozottan mondhatom, hogy a pici születése után is megmaradt közöttünk a szerelem, és

nemcsak anyaként, de nőként is odavagyok Aniért.

Nagyon hálás vagyok neki, amiért megajándékozott egy gyermekkel. Imádok apa lenni, az első perctől kezdve mindenből kiveszem a részem, és bármit megteszek érte. Szeretném, ha Alex ugyanúgy kötődne hozzám, mint az édesanyjához, és azt gondolom, ez meg is van közöttünk” – vélekedett Hajmásy.

(Borítókép: Nádai Anikó és Hajmásy Péter. Fotó: RTL)