Komoly hangvételű nyilatkozat helyett egy TikTok-videóban, más hangfájljára tátogva vallotta be Noah Schnapp, hogy a saját neméhez vonzódik.

 A Stranger Things című nagy sikerű sorozat 18 éves színésze azt állítja: egész életében tudta, hogy meleg, de annyira félt, hogy inkább titokban tartotta.

„Amikor 18 év rettegés és rejtőzködés után végre elmondtam a barátaimnak és a családomnak, hogy meleg vagyok, ők csak annyit mondtak: tudtuk” – fűzte a némiképpen elviccelt videóhoz Schnapp, hozzátéve: sokkal jobban hasonlít sorozatbeli karakterére, Will Byersre, mint gondolta volna.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

Azt, hogy a Stranger Things című sorozatban alakított karaktere meleg, Schnapp a Variety magazinnak erősítette meg tavaly nyáron.

„Már az első évadban is voltak utalások erre; mindvégig ott volt a szemünk előtt, de a legtöbben azt hitték, hogy Will későn érő típus, lassabban nő fel, mint a barátai. Most azonban, hogy idősebb lett, nyilvánvalóvá tették ezt. Most már 100 százalékig világos, hogy meleg, és Mike-ot szereti” – mondta akkor a fiatal színész.

(Female First)

(Borítókép: Noah Schnapp. Fotó: Laurent Viteur/Getty Images)