GettyImages-1397328520

A Stranger Things producerei kibuktak azon, hogy Noah Schnapp serdülni kezdett

2022.08.28. 10:00

A kamaszkor vagy serdülőkor a gyermekkor és a felnőttlét közötti átmeneti időszak, mely mindenkinél jelentkezik. Senkitől nem lehet elvárni, hogy ezt elkerülje, a nagy sikerű Stranger Things című Netflix-sorozat producerei azonban elvárták volna, hogy gyerekszínészeik a lehető legtovább kimaradjanak belőle.

A sorozat egyik szereplője, Noah Schnapp legalábbis azt vallja, hogy a sorozatkészítők nem szerették őket túlzottan, amikor serdülőkorba léptek. Mikor a tesztoszteronhatás nyomán bekövetkezett nála a mutálás , azaz a hangja mélyülni kezdett, arra kérték, hogy ennek ellenére továbbra is gyerekesen vékony hangon beszéljen. Schnapp egyébként mindössze 10 éves volt, amikor megkapta Will Byers a sorozatban, írja a Female First.

Akkoriban változtunk a legtöbbet, serdülni kezdtünk és minden más is változni kezdett velünk, de a rendezők ennek nem örültek. Emlékszem, hogy az egyik producer odajött hozzám és megkérdezték, hogy nem tudnék-e magasabb hangon beszélni, mert azt szerették volna, ha ugyanolyan ártatlannak tűnök, mint az első évadban. Nem tudtam, mit felelhetnék erre. A hangom mélyülni kezdett, már nem volt olyan, mint egy kisgyereké

– mondta a most 17 éves színész.

(Borítókép: Noah Schnapp. Fotó: Roy Rochlin/Getty Images)