Ezek a sztárpárok talán idén fogják kimondani a boldogító igent.

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy kik voltak a sztárvilágban azok, akik 2022-ben jelentették be, bővült a családjuk. Ezúttal pedig csokorba szedtük azokat a hazai hírességeket, akik sort keríthetnek idén az esküvőjükre.

Orosz Barbaba és titokzatos francia vőlegénye

A műsorvezető mindig is féltve óvta magánéletét a nyilvánosság elől. Újdonsült jegyeséről is csak annyit árult el, hogy francia származású. Orosz jelenleg párkapcsolata miatt kétlaki életet él, azt viszont nem árulta el, hogy az esküvőt melyik országban szeretnék majd megtartani.

Szabó Ádám és kedvese

Pár héttel ezelőtt osztotta meg Szabó Ádám a követőivel, hogy eljegyezte szerelmét, Jennifert. A páros azóta számtalan fotót megmutatott magukról a közösségi oldalaikon. A Bors értesülései szerint Jennifer hivatalosan még nem vált el férjétől, az esküvőt csak a jogi procedúra lezárása után ejthetik meg.

Vastag Csaba és párja

Még nincs egy éve, hogy Vastag Csaba megmutatta szerelmét a nyilvánosságnak, de decemberben már a leánykérésre is sor került. A pár állítása szerint nemcsak egymással, de egymás családjával is nagyon jó kapcsolatot ápolnak. Korábban már elárulták, hogy idén szeretnék hivatalosan is összekötni az életüket.

Orsovai Reni és jegyese

Az énekesnő párja még a tavaly nyáron történt velencei kirándulás alkalmával kérte meg Orsovai kezét. Egy romantikus gondolázás közben hangzott el a nagy kérdés. A szerelmespár korábban elárulta, hogy mindkettőjük álma egy hatalmas vidéki lagzi.

Kulcsár Edina és G.w.M.

Az egykori szépségkirálynő és a rapper kapcsolata rohamléptekben halad előre. Bár a hagyományos sorrendet felborították, ugyanis lehetséges, hogy Kulcsár előbb világra hozza közös kislányukat, mint hogy kimondanák a boldogító igent. G.w.M. még karácsony előtt kérte meg szerelme kezét, így nem kizárt, hogy még idén örök hűséget fogadnak egymásnak.

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Szollár Zsófi/Index)