Kilenc év után a honvágy miatt költözött vissza Magyarországra a Megasztár egykori felfedezettje, Bencsik Tamara, akivel a hazatérés apropójából készített riportot a Tények Plusz a minap. Az énekesnő, aki a TV2 tehetségkutatójának negyedik szériájában tűnt fel, hosszú évek óta Németországban élt párjával.

A Te vagy a kincsem című dal előadója eseménydús időszakot tudhat maga mögött: amellett, hogy az elmúlt években körbeturnézta egész Európát – rengeteg világsztárral állt egy színpadon –, egy éve az OnlyFansre is regisztrált. A felnőttek körében igen népszerű platformon erotikus tartalmakat osztott meg magáról, némi tagsági díj ellenében. Mint kiderült, a sosem szégyenlős énekesnőt a párja vette rá arra, hogy ezzel foglalkozzon. 

„A párom két évig nyúzott ezzel, hogy »regisztrálj már OnlyFansre, tök könnyű pénz, jól nézel ki, szerepeltél már nyuszis magazinban, mi tart vissza«. Úgy voltam vele, hogy nem biztos, hogy jó ötlet, aztán két év után azt mondtam, miért ne. Nagyon cuki volt: vett nekem szexi fehérneműket. Csináltunk pár képet. (...) Nálam is voltak érdekes dolgok: például volt, aki kérte, a lábamról küldjek fotókat. Arra gondoltam, hogy ez most komoly? 

Egy sima lábas, lábujjas fotóért simán el tudtam kérni 15-20 dollárt”

– magyarázta a TV2-nek Bencsik, aki forintbankörülbelül 6-7 ezer forintot számolt fel egy ilyen fotóért. Mint mondja, azt sem bánja, hogy korábban a Playboy magazinban is szerepelt.

Mivel a koronavírus-járvány kitörése miatt igyekezett több lábon állni, a szépségiparban is elhelyezkedett. A pandémia után azonban visszatért az énekeléshez. Párjával saját formációjuk van, ami az Anymood nevet kapta. Jövőjüket Magyarországon képzelik el; itt is szeretnének családot alapítani. A szerelmesekkel készült teljes riportot itt tudja megtekinteni:

Az énekesnő, aki korábban extravagáns külsejével és klipjeivel gyakran borzolta a kedélyeket, azt is elárulta, hogy azért is szokta visszanézni a Megasztár adásait, mert ott legalább láthatja édesanyját.

(Borítókép: Bencsik Tamara. Fotó: TV2. Ajánlókép: Viasat3/Nánási Pál)