Jó ideje nem lehetett hallani Bencsik Tamaráról, a Megasztár korábbi csillagáról, ám a felvidéki énekesnő nem tűnt el teljesen, sőt: mint kiderült, szexuális tartalmakkal is igyekszik megörvendeztetni rajongóit.

Bencsik Tamara TV2 korábbi tehetségkutatójában, a Megasztárban tűnt fel; pontosabban a 2008-as szériában mutatkozott be, ahol az ötödik helyen végzett. Azóta persze rengeteget változott. Sokat kísérletezgetett a a megjelenését illetően: a rengeteg edzésnek köszönhetően tónusos izmokat növesztett, és frizuráit is gyakran váltogatta, valamint gy időre Németországba költözött. 

Amit tudni lehet még az énekesnőről, az az, hogy nem éppen az a szégyenlős fajta: korábban a Playboy magazinban is szerepelt, azt pedig nemrég bejelentette, hogy regisztrált az OnlyFansre. A platformon, amely a koronavírus-járvány miatt igen népszerű lett, a felhasználók – fizetés ellenében  felnőtt tartalmakat osztanak meg rajongóikkal. 

Hosszabb gondolkozást követően úgy döntöttem,hogy nagy kimaradás után ismét »kamera« elé állok. Mivel itt ilyen tartalmú (18+) anyagot nem oszthatok meg, és az oldal mondanivalója is a karrierem más részéről szól, ezért a testi szépség és jó ízlés határain belül maradva létrehoztam a saját »csakfanok« oldalam. Anno sokat készültem/edzettem a nyuszis fotózásra, nem beszélve a koromról, ahol több mint 10 évvel fiatalabb voltam... ez az oldal most más, ez vagyok Én... egyszerűen a mindennapi Én

– írta Bencsik a legutóbbi posztjában, melyre a Noizz bukkant rá.

 Íme, még néhány felvétel az énekesnőről ízelítőként:

(Cikkünk vezető képe: Viasat3/Nánási Pál)