Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.

A Fekete Vonat Aréna-koncertje után Mohamed Fatima bejelentette, hogy zenekart alapított.

„Sziasztok, ahogy olvashattátok, nem lesz Budapest Park, de a zene megy tovább! Köszönjük a szombatot nektek, akik ott voltatok életünk legnagyobb eseményén! Hálás vagyok nagyon, mert végre bejelenthetem, hogy megalakult az élő zenekarom, akikkel igazán öröm mindig a zene! Fatima & The Hotshoots néven, de még ez változhat. Szeretnénk a Beattel is rögzíteni közös dalokat! Az élő zene az igazi zene!” – írja új posztjában az énekesnő. Mint ismeretes, a Fekete Vonat tagjai hétfőn jelentették be, hogy elmarad májusi Budapest Park-koncertjük személyes okokra hivatkozva.

Széphalmi Juliska szomorúan osztott meg a követőivel az Instagram-oldalán, hogy ismeretlenek mit tettek egy barátja, és az ő autójával. Miután egy barátja nála töltötte az estét, reggelre mindkettejük autójában kárt tettek: különböző szimbólumokat és szövegeket, többek között péniszeket és a féreg szót karcolták Juliska fehér, és barátja fekete színű autójába.

„8-a délelőtt indultam a Madách Színházba dolgozni, ahogy a kocsimhoz léptem, az ajtóm oldalára ugyanolyan ábrák voltak karcolva. Hihetetlen döbbenet, értetlenség van bennem, bennünk, hogy ki képes ilyesmire, mennyire gyerekes, gonosz, bosszúvágyó az, aki ilyet csinál. Rendőrségi feljelentés ma történt az ügyben, ismeretlen tettes ellen. Elképesztően szomorú vagyok. Nem gondolom, hogy bárkit, bármivel bántottam volna. És egyáltalán hogy van ez? Innentől kezdve félnem kell, mi lesz a következő??? Hogy menjek így haza?” – írta a posztjához a színésznő.

Születésnapját ünnepelte Gino West Marky, alias G.w.M., Kulcsár Edina újdonsült vőlegénye. A rapper a 26. évessé válása kapcsán osztott meg több gondolatot is az Instagramon.

„Ez a 25. évem elég erősen hangosra sikeredett, akaratom ellenére is. Zeneileg inkább pihentem, de a magánéletemet rendbe tudtam tenni sok-sok év után. Mindegy ki mit gondol lesz*rom, ahogyan ez 10 éve egyfolytában volt, csak én és a közvetlen családom tudja, hogy mi is a valóság és azt, hogy ki vagyok én valójában, de nem is tartozik senkire ez! A lényeg, hogy megvagyok, boldog vagyok és annyi sláger jön idén, hogy jobb ha kezd zenélni mindenki! 26 vagyok, ezt az évet szétvágjuk!!!” – írta a rapper. 

Shane Tusup nemrég hazalátogatott az Egyesült Államokba, azon belül San Francisco városába, ahol a szülei élnek. A sportoló a városnézés közben szelfizett egyet néhány fókával.

Zoë Saldana megmutatta a követőinek, milyen szettekben fotózták egy magazin számára.

Brooklyn Peltz Beckham ezekkel a fotókkal köszöntötte a feleségét, Nicola Peltz színésznőt a 28. születésnapján.

(Borítókép: G.w.M. Fotó: TV2)