Bemutatta legújabb sorozatának első két részét csütörtökön a TV2. A Hazatalálsz című széria kezdő epizódjait a sajtó munkatársai láthatták a budapesti Aréna Plázában, ahol a sorozat főszereplőivel is lehetőség adódott interjúzni. Több más híresség mellett a sorozatban Tóth Andi is szerepet kapott, aki a múlt év vége felé nagyon nehezen élte meg karaktere lelki vívódásait.

Egyszerre sírtunk és nevettünk a TV2 új, január 23-tól látható Hazatalálsz című sorozatának első két epizódján, amikor 90 percben bemutatták azokat az újságíróknak január 12-én az Aréna Cinema City egyik mozitermében. A drámasorozatban idővel Tóth Andi is feltűnik majd egy vadóc erdélyi lány, Orsi szerepében. A történet szerint a karakter azért utazik Magyarországra, hogy megtalálja elveszett nővérét. Bár a bemutatón az énekesnő nem volt jelen, a csatorna kamerái előtt röviden mesélt a sorozatról és a forgatások tapasztalatairól. Tóth elárulta: bár nagyon élvezte a munkálatokat, azok testileg és lelkileg is próbára tették őt, ugyanis a felvételek pont a nyári koncertszezonra estek.

„Nehéz volt ez a nyár. Ugye, nyáron kezdtük el ezt forgatni, és egy zenésznek nyilván a nyár a legpörgősebb időszaka. Ráadásul idén mindent is elvállaltunk a Covid után, szóval heti 5-7 fellépésem volt, emellett hétköznap forgattam, amikor csak tudtam. Nyilván azért ősszel sűrűsödött be nekem ez az időszak. Hát, nem aludtam sokat, ez látszódott is sokszor, de igyekeztem a maximumot hozni" – árulta el az énekesnő, akinek az utolsó két heti forgatás volt a legnehezebb. Miután a karaktere sok nehézségen megy keresztül, megformálása sokszor volt megterhelő Tóth számára.

„Mindennap forgattam hajnaltól estig, és az összes jelenetem olyan volt, amiben zokogok, depresszióban vagyok, üvöltök, átmegyek kábé pszichopatába, és azt sem tudom, hogy mit kell csinálnom, és már nagyon messzire elmegy ez a lány... Fejben, mentálisan ezt átélni és ott lenni nehéz volt lelkileg.

Tényleg mindennap zokogtam és bőgtem, és átvettem azt a pszicho fejet meg elmét, ami ehhez kellett. Szóval az nehéz volt, de pont ezért a kedvenceim ezek a jelenetek"

– vallotta meg Tóth Andi.

Az Hazatalálsz főszerepében Törőcsik Franciskát, Hajmási Dávidot és Jaskó Bálintot láthatják majd a nézők, de feltűnik még Réti Adrienn, Bányai Miklós, Ábel Anita, Lékai-Kiss Ramóna és természetesen Tóth Andi. A sorozat cselekménye egy Farkasliget nevű kisvárosban játszódik, Budapesttől párszáz kilométerre. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor két egykori intézetis fiú ugyanabba a nőbe szeret bele, ráadásul egyikük bűnöző, a másik pedig egy bukott rendőr, aki visszatér szülővárosába, hogy új életet kezdjen.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Szollár Zsófi/Index)