A Velvetnek lehetősége volt betekinteni a legújabb magyar napi sorozat, a Hazatalálsz kulisszái mögé.

2023-ban egy újabb napi sorozatot láthatunk a tévében a TV2 jóvoltából. A Hazatalálsz című alkotás szereplőgárdájának tagja Kiss Ramóna és Ábel Anita is, akiket az utóbbi időben műsorvezetőkként láthattunk a képernyőn.

A Hazatalálsz egy romantikus dráma sorozat, amely részben igyekszik megreformálni a hazai sorozatgyártást, ugyanis az eddigi napi sorozatokkal ellentétben a Hazatalálszt teljes mértékben külső helyszíneken forgatták.

A sorozat egyik főszereplője a Hajmási Dávid által alakított Vitéz Tamás. A felfüggesztett rendőr hosszú idő után tér vissza Farkasliget városába, ahol annak idején maga is egy gyermekotthonban nőtt fel. Farkas Rajmund (Jaskó Bálint) alvilági üzletember szintén az otthonban töltötte gyermekkorát, azonban az élet később őt teljesen más vizekre sodorta, mint Vitézt.

Amikor a két férfi ismét találkozik Farkasligetben, elkezdődik a főként kettőjük konfliktusából adódó bonyodalom, ami csak fokozódik azzal, hogy mindkettőjük szíve Kővári Virágért (Törőcsik Franciska) dobog.

Lékai-Kiss Ramóna elárulta, hogy az általa megformált Pártos Beatrix karaktere sok mindenben hasonlít rá is. Egy talpraesett, veszélyes, lobbanékony nőt alakít majd a színész-műsorvezetőnő.

Ábel Anita nevetve jegyezte meg, hogy karaktere, Gulyás Szilvi még nála is harsányabb személyiség, aki tanárnő létére igen türelmetlen jellem és kioktató stílusa miatt nem a gyerekek kedvence. Az ő férje a sorozatban Nyakas Zsigmond, akit Pindroch Csaba alakít.

A Hazatalálszban számos, már jól ismert hazai híresség is szerepel még. Köztük Tóth Andi, Kamarás Iván, Réti Adrienn, Nagy-Kálóczy Eszter, Esztergályos Cecília, Csapó Virág és még sokan mások.

(Borítókép: Ábel Anita és Lékai-Kiss Ramóna. Fotó: Kaszás Tamás/Index)