Egy egyszerű, ám annál beszédesebb komment buktathatta le a rajongók szerint az Instagramon Szabó Andrást, azaz Csutit, akire nemrégiben ismét rátalált a szerelem. Az üzletember eddig csak sejtelmesen fogalmazott bimbózó kapcsolatáról, követői azonban már hetek óta tudni vélik, ki rabolta el a szívét.

A kétgyermekes édesapa, aki a TV2 Farm VIP című realityjében is bizonyított, tudatosan nem mutatta meg titokzatos, új párját. Annyit azonban elárult, hogy egy vidéki, barna hajú szépséget szeret, aki korábban több szépségversenyen is indult.

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja. (...) Az Instagramon „dobtam egy tüzet” az egyik fotójára és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között. (...) Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron” – mesélte nemrég a Frizbi TV YouTube-csatornáján elérhető felvételen Csuti, aki bár nem szerette volna nyilvánosságra hozni választottja kilétét, a rajongók szerint egy kommenttel mégis sikerült lebuktatnia magát.

A Bors bukkant rá arra, hogy 

az üzletember a lány fotója alatt egy szívecskét hagyott, amire ugyanaz a válasz érkezett. 

A hölgyről, aki privátra állította az Instagram-oldalát, egy évvel ezelőtt a YouTube-ra is felkerült egy videó, mégpedig egy szépségverseny kapcsán. A Miss Queen Hungary 2020-as versenyzője volt:

(Borítókép: Szabó András Csuti. Fotó: TV2)