Rengeteg rajongót csapott arcon egy fiatal lány azzal a mindössze egyperces TikTok-videóval, melyben elmesélte, milyen ember is valójában privát életében Jennifer Lopez.

A TikTok-felhasználó, akit profilja alapján Caylának becéznek, azt állítja: édesapja korábban az énekes-színésznőnek dolgozott, aki sokszor emberszámba se vette őt. 

„Két sztorim van Jennifer Lopezről, amikor szörnyen viselkedett. Az első: mikor voltak sofőrjei,

az első és legfontosabb szabály az volt, hogy nem nézhettek rá, nem beszélhettek hozzá, és a táskái nem érhettek a földhöz.

Ha ezek közül bármelyik megtörtént, akkor mindent megtett azért, hogy kirúgja az illetőt. Még akkor is, ha csak a visszapillantó tükörbe nézett vezetés közben. Ő azt állította olyankor, hogy te nem az utat, hanem őt akartad nézni... Ezt onnan tudom, hogy az édesapám ennek a sofőrszolgálatnak dolgozott. Amiért olyan csúnyán bánt a sofőrökkel, apám a végére már nem is vállalt neki fuvart, ha a városba jött” – tálalt ki a közösségi platformon a fiatal lány, aki arra is kitért, hogy Lopez borravalót sem szeret adni.

Ben Affleckkel volt az egyik kaszinóban. Ben mindig szép jattokat hagy a dolgozóknak, ő tiszteli a munkájukat. Ezért is nem meglepő, hogy jó sok pénzt kiosztott, jó sok ember között azon az estén. Jennifer viszont

odament az összes emberhez, aki jattot kapott, elvette, amiket kaptak

és hagyott ott maximum 5-10 dollárt. Talán... Ő egy szörnyű ember...” – jelentette ki a videóban Cayla.

@redpeppaflake #stitch with @tristanstone74 j lo is a terrible human. Her personality matches her voice, trash. #celebrity #jlo #nasty ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Már több, mint tíz éve annak, hogy a Forbes magazin a világ legbefolyásosabb hírességének kiáltotta ki Lopezt, aki népszerűségét és munkásságát tekintve mai napig megfelel ennek a címnek. Azért, hogy az énekes-színésznő megjelenése mindig kifogástalan lehessen, egy komplett csapat felel hosszú évek óta, melynek tagjai mindenhova elkísérik J.Lo-t. 

(Ripost, Retikül)

(Borítókép: Jennifer Lopez rajongójával fotózkodik a Halftime című dokumentumfilm premierjén. Fotó: Getty Images)