Július 16-án Las Vegasban, titokban kötötte össze életét Jennifer Lopez én Ben Affleck. Azóta az esküvőn készült fotók is kiszivárogtak, legújabban pedig a házassági szerződésük bizonyos pontjaira derült fény.

Már a sztárpár első, 2002-es eljegyzésekor is felröppentek a hírek, hogy az énekes-színésznőnek különleges kérései vannak a hivatalos jogi papírokat illetően. Bár akkor nem köttetett meg a frigy, ahogyan azt, úgy a házassági szerződést is pótolták idén nyáron. Mint kiderült, Lopez külön kérése volt, hogy a szerződésbe bekerüljön:

egy héten legalább négy alkalommal kell szexuális aktust létesíteniük.

Ezen kívül egy külön, megcsalásra vonatkozó kitételt is megfogalmaztak, sokak szerint azért, mert 20 évvel ezelőtti eljegyzésüket követően a pletykák szerint Affleck egy sztriptíztáncossal csalta meg JLót. Ha a színész ezúttal is félrekacsintgatna, busás összeget kellene fizetnie Lopeznek.

„A házassági szerződés célja, hogy megvédje a felek vagyonát, és kimondja, hogy válás esetén mindketten megtartják a saját pénzüket, kivéve, ha Ben félrelép, mert akkor fizetnie kell. Jennifer garanciát szeretne arra, hogy a férje hűséges marad hozzá”

– nyilatkozta egy forrás a Daily Mailnek, amelyet az Index szemlézett.