Keddi hírösszefoglalónkban még: Rácz Jenő egy második gyermek lehetőségéről beszélt, L.L. Junior visszavonul, Herczeg Zoltán nem tud kommunikálni a párjával, Vajna Tímea többször szakított már vőlegényével.

Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári kapcsolatáról az utóbbi évtizedekben már majdnem mindent megtudhattunk. Az eMeRTon- és Artisjus-díjas művész legutóbb a Mindenségit! című podcastban mesélt arról az alkalomról, amikor először meglátta feleségét, Balázs Klárit.

„Volt egy Made in Hungary a Budai Parkszínpadon ’78-ban, amit megnyertem a Lady N című dallal. Klárika akkor a Skála együttesben énekelt többekkel. Ott mondtam az egyik szövegíró barátomnak, hogy hívjuk meg őket a Fészek Klubba, fizetem a vacsorát, csak a vörös üljön velem szemben... akkoriban vörös volt Klárika haja. S valóban így volt, tettem-vettem, és ott ült velem szemben. Aztán kérdeztem tőle: >>eljössz velem táncolni?<< Erre azt mondja: nem! Mondom, akkor kár volt őket meghívni” – idézte Korda György szavait az nlc.hu.

Először hátulról láttam meg a művésznőt, őszintén megmondom, nem az éneklésére figyeltem fel, teljesen más gondolataim voltak

– fűzte hozzá Korda György, majd Balázs Klári gyorsan hozzátette: először azért kellett visszautasítania jelenlegi férjét, merthogy akkoriban még más volt a házastársa.

Rácz Jenő

A Michelin-csillagos séf egy kérdezz-felelek játékot tartott az Instagram-oldalán, ahol megígérte, hogy minden kérdésre őszintén válaszol. Az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy terveznek-e további gyerekeket feleségével, Rácz-Gyuricza Dórával. 

„Egyszer úgy érezzük, hogy jó lenne Kaminak egy tesó, egyszer pedig, úgy  hogy más világ van manapság, mint 30-40 éve. Az embereknek boldognak lenni nincs idejük, nem hogy második gyerekről álmodjanak… Pár évet még biztosan várunk, bármi is legyen” – felelte a séf, akinek válaszai az alábbi kép kommentszekciójában olvashatók.

Herczeg Zoltán

A divattervezőt tavaly októberben tartóztatták le kábítószer birtoklás miatt. A börtönélet jócskán tartogat kellemetlenségeket, főleg egy celeb számára: korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy csak hosszú idő után kapott tiszta ruhát, most pedig Herczeg párja, Mariann nyilatkozott arról, hogy nem léphet kapcsolatba szerelmével.

Nem titok, hogy még mindig nem tudok kommunikálni vele, és ez mindkettőnket nagyon megvisel

– kezdte a Blikknek Mariann, aki biztos benne, hogy támogatásával sokat tudna segíteni párjának a rácsok mögött. „Nem látogathatom, nem hívhatom fel, de még csak levelet sem írhatok neki. Egyedül csomagot szabad küldenem, de legutóbb az is visszajött, mert a súlya 10 dekával több volt a megengedettnél. Leginkább az zavar, hogy rejtély, miért vonták meg hirtelen tőlem a kapcsolattartás jogát. Semmilyen indokot nem kaptam és a hatóságok sem kerestek fel azóta. Pedig tudom, hogy szüksége lenne Zolinak rám, hiszen mi tökéletes szellemi partnerei vagyunk egymásnak, érezzük a másik rezdüléseit, tudjuk a gondolatait. Tudnék neki erőt adni és olyat mondani, ami segítené ott bent” – nyilatkozta a párját immár két hónapja nem látó Mariann.

L.L. Junior

Lesi László, művésznevén L.L. Junior az utóbbi időben azzal szerepelt a címlapokon, hogy a 20 év után újra összeálló Fekete vonat koncertje veszteséges lett. Mivel a Körtvélyessy Kingával való válása sem zökkenőmentes, így szüksége van egy kis visszavonulásra a nyilvánosság elől. Mint azt az énekes közölte, néhány hónapra elhagyja az országot és Dominikán fog zenélni egy általuk bérelt hajón a turistáknak.

Az énekes elmondása szerint ez a saját maga „El Caminója”.

„Karrier szempontjából van még nyolc, de egy aktív három évem biztos. Úgyhogy nekem ez az első: a békesség, a nyugalom, és hogy szerelemből tudjak zenélni. Jó kedvvel, és semmiképp sem a pénzért” – nyilatkozta a Fókusznak.

Vajna Tímea 

Andy Vajna özvegye jó ideje jegyben jár szerelmével, Zoltánnal. Ennek ellenére a szerelmesek már többször is szakítottak. Az újévben a követők abban reménykedtek, hogy nemsokára a baba is szóba kerül kettejük között, Vajna ugyanis erre utaló emotikonokat posztolt. Ehhez képest legutóbb egy aggasztó idézettel állt elő:

Az egyedüllét megtanít túlélni. Túlélni minden olyan helyzetet, amiről korábban azt gondoltad, talán soha nem fog veled megtörténni

– szúrta ki a posztot a Ripost, amiből arra következtetnek, hogy Vajna ismét szakíthatott vőlegényével, ezúttal talán véglegesen.

(Fotó: Korda György és Balázs Klári. Fotó: Dombóvári Tamás/Plázs Siófok)