Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: Herczeg Zoltán megalázó helyzetbe került a börtönben, Gáspár Evelin nemet mondott a lánykérésre. 

Peller Mariann

A műsorvezetőnő és férje, Juni György 12 éve jöttek össze és 10 éve fogadtak egymásnak örök hűséget. Konkrétum egyelőre nem hangzott el a válás okával kapcsolatban, de a Story magazin információi szerint az utóbbi két évben hidegültek el egymástól.

12 együtt töltött év után meghoztam a súlyos és nehéz döntést, kilépek a házasságomból. A helyzet önmagában is fájdalmas, szomorú és nehéz. Ezért hálásan köszönöm mindenkinek – beleértve a média munkatársait is – az emberséget, tapintatot és megértést azzal kapcsolatban, hogy egyik fél sem szeretne erről a nyilvánosság előtt beszélni

– írta Peller Mariann az Instagramon. 

Sebestyén Balázs

Nemrég kapott szárnyra a pletyka arról, hogy nincs minden rendben Sebestyénék házasságában, miután a család a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője nélkül ünnepelte a pár egyik gyermekének születésnapját. Akkor Sebestyén Balázs felesége, Viki csak annyit írt: „Mindenki itt volt, aki számít.” A műsorvezető a Story magazinnak beszélt a családjától távol töltött időről.

Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nem csak ilyenkor, az év minden napján. Sokszor magam sem értem, hogy képes ennyi mindent kézben tartani, és mindent türelemmel kezelni. Ő teremti meg és jelenti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk

– árulta el Sebestyén Balázs, aki egy szóval sem említette, hogy gond lenne a házasságukban, sokkal inkább hálás feleségének.

Herczeg Zoltán

A divattervező kábítószerbirtoklás miatt tölti egy hónapos letartóztatását. A börtönélet persze jócskán tartogat kellemetlenségeket, főleg egy celeb számára. Herczeg a rácsok mögött igencsak megalázó helyzetbe került: csak napok után kapott tiszta ruhát. 

(...) Mélyen le van sújtva, és mivel nagy az igazságérzete, folyamatosan azon rágódik, miért történt ez vele. Ráadásul napokig abban a ruhában volt, amiben letartóztatták: úgy tudom, csak kedden küldhettek be neki tiszta holmit

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő barát a Blikknek. A divattervezőt pénteken tartóztatták le, de tiszta ruhát csak kedden kapott. 

Gáspár Evelin

Győzike nagyobbik lányát a TV2 Párharc című műsorában láthattuk először a képernyőn párja, Varga Attila oldalán. Az idősebb Gáspár-lány ugyan szerelmével képzeli el jövőjét, a házasságra egyelőre nemet mondott. 

Látva, hogy milyen boldogok vagyunk, édesapám fejében egyre hangosabban szólnak az esküvői harangok. És sajnos vagy nem sajnos, már Attila fejében is. (…) Meg édesapám is adja alá a lovat. (...) Nekem nincs szükségem papírra. Ehhez továbbra is tartom magam. (…) De hát már most úgy élünk, mint a házasok! Mosok, főzök rá. (…) Szeretem, így természetes, hogy a gondját viselem, de ez papír nélkül is megy! De soha nem mondom, hogy soha. Az is előfordulhat, hogy egyszer majd feleségül megyek hozzá

– nyilatkozta Gáspár Evelin a Story magazinnak. 

(Borítókép: Peller Mariann, Sebestyén Balázs. Fotó: Velvet, Gabor de Fiala/RTL Sajtóklub)