Indítsuk a napot érdekes, friss hírekkel hazánk hírességeivel kapcsolatban.
  • Mégis Korda Györgyék birtokában maradt a budai villájuk, ugyanis a korábban beharangozott vevők nem fizettek. Az érdeklődő 780 millió forintot kínált a Korda-villáért, hogy 7 luxuslakást alakítson ki benne. Bár meg is egyeztek, az utolsó pillanatban mégis befuccsolt az üzlet – írja a Blikk.
  • Zámbó Jimmy fia, Adrián a Fókusznak mesélt az érzéseiről és arról, hogy a Király második felesége, Edit asszony mit gondol a sorozatról.

„Nézi a sorozatot, igaz, hogy lassabban halad, mint én. Ez annak köszönhető, hogy neki érzelmileg sokkal megterhelőbb megnéznie, de végignézi majd ő is” – kezdte Adrián.

„Nagyon sokáig én a csepeli temető környékére nem tudtam menni, mert olyan érzések szabadultak fel bennem, hogy én azt nem akartam. Valami az utóbbi években megváltozott. Eljutottam arra a szellemi érettségre, hogy inkább pozitívumnak tudom be, ha kimegyek és tudok vele beszélni, vagy lerakok egy szál virágot” – mesélte a férfi, melyet az nlc.hu szemlézett.

  • Szabó András Csuti újra szerelmes. Mint kiderült, 26 éves barátnője több szépségversenyen is indult, de most a tanulmányaira koncentrál, hamarosan elkezdi a mesterképzést az egyetemen.

„Tanultam a múltbéli dolgokból, nem szeretném Biankát ennek kitenni. Jó ez így, ahogy most van, nem a nyilvánosság előtt akarjuk megélni a szerelmünket. Azt viszont kimondhatom: boldog vagyok!” – nyilatkozta a Borsnak Csuti.

  • Beat a Fekete Vonat nagykoncert után anyagilag mélypontra került, most pedig azt is elárulta, hogy a helyzet annyira súlyos, hogy egy munkásszállón kell meghúznia magát.

„Egy munkásszállón lakom most. Ha tiszta az idő, akkor az emeleti ablakokból rálátni a Papp László Sportarénára... Milyen vicces ez. Vagy szomorú. Nem is tudom, mit érezzek. Lassan három hónapja vagyok itt. Otthon volt egy kis balhé, gondoltam a koncert előtt nem csinálom ki magam érzelmileg, mert akkor nem tudok rendesen. 23 éve vagyunk házasok, néha elkerülhetetlen egy veszekedés. Szóval október végén eljöttem otthonról, az önkormányzati bérleményünkből” – mondta a Borsnak Beat, azaz Fehér Tibor.

  • Tavaly év végén derült ki, hogy Orosz Barbarát eljegyezte kedvese, egy titokzatos francia férfi. A műsorvezető a Bestnek mesélt a romantikus eljegyzés részleteiről.

„Megálltunk épp ott, ahol rá lehet látni a Concorde térre, az Eiffel-toronyra, a Diadalívre, letérdelt, és azt mondta, csodálatosan teljessé tettem az életét, amit nélkülem már nem tud elképzelni, így kéri, legyek a felesége. Még sok minden más szépet is mondott, de én úgy zokogtam, hogy a felére sem emlékszem. Eközben fiatal lányok sikongattak körülöttünk, meg videózták, ahogy megkér. És amikor nagy nehezen abbahagytam a bőgést, igent mondtam vagy tízszer, méghozzá olyan magabiztossággal, ami engem is meglepett” – mondta a műsorvezető.

(Borítókép: Szabó András Csuti Fotó: Bodnár Patrícia/Index)