Hírösszefoglalónkban még: Galambos Lajos az áramlopással viccelődött, Peter Srámek felhívta Zámbó Krisztiánt.

Zámbó Szebasztián

Zámbó Jimmy középső gyermeke elárulta, hogy A Király című sorozat tele van fikciós elemekkel és közel sem ebbe egyezett bele a család, amikor a véleményüket kikérték. Szebasztián a Borsnak azt is elárulta, hogy nem apja örökségéből és nevéből él: felszolgálóként kezdte a pályáját, időközben pedig már Ausztriában élnek a menyasszonyával. A férfi azt is elárulta, hogy nem is szerepel az egykori legendás énekes jogörököseinek listáján:

Hozzátenném, két hivatalos jogörököse van, én nem kapok egy forintot sem. De erről többet nem mondhatok.

Gálvölgyi János

A színész-humorista Alföldi Róbert Főszerepben című műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy mivel tudják őt feldühíteni. Az általában nyugodt természetű humorista színészkedés közben vérprofin viselkedik, ezért nagyon dühíti, ha partnerei nem így tesznek. Ennek kapcsán egy történetet is megosztott a művész: 

„Volt olyan kollégám - az Egy, kettő, három című darabban közösen játszottunk -, aki bejött a jelenetbe, elmondta a szövegét, és még rátett egy mondatot. Megálltam, és csak néztem őt hosszasan. És azt mondtam: >>Ha ezt még egyszer meghallom, maga ide a lábát nem teszi be többet.<< Mondtam, hogy én megbocsájtanék neked, de Molnár Ferenc nem bocsájt meg.

Tehetségtelen sz*r vagy! 

Hogy merészeled ezt megtenni, hogy viccelsz Molnár Ferenccel, viccelsz velem?”

Galambos Lajos

Lagzi Lajcsit még 2015 szeptemberében az egyik villájából vitték el a rendőrök, miután kiderült, hogy a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve, több tízmilliós tételben lopott áramot. Az ügyészség azóta az elsőfokú ítéletet súlyosbította, így Galambosnak a jelenlegi állás szerint 3 év 6 hónapot kell rácsok mögött töltenie. A trombitaművészt ennek ellenére sem hagyta el a humora, olyannyira, hogy legutóbbi fellépésén előadta Hofi Géza örökbecsű slágerét, a Próbálj meg lazítani című nótát – szúrta ki a Bors. A dal egyik sora félreérthetetlenül passzol Galambos áramlopási ügyéhez:

Kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek...

– szólt a nóta egyik legismertebb sora, de az előadóművész már a dal felkonferálásával is nagy öniróniát mutatott:

„Tudjátok, kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek! Én ezzel megköszönöm, hogy itt lehettem. Viszem a gázsit, viszem a bevételt, viszem az áramot és amit gondoltok! Sziasztok!” – köszönt el a közönségtől Lajcsi

Peter Srámek

Mint ismert a Zámbó Jimmy életét bemutató, A Király című sorozat már teljes egészében elérhető az RTL + felületén. A szériában Olasz Renátó, majd felnőttként Nagy Ervin alakítja Zámbó Jimmy-t, azonban énekhangját egyik legnagyobb csodálója, Peter Srámek kölcsönözte a sorozatban. Az énekes rengeteg támadást kapott a sorozat kapcsán. Többek között a Zámbó család is kritikával illette, miszerint Srámek az énekes legenda hátán próbál felkapaszkodni. A hatalmas Zámbó Jimmy rajongóként ismert felvidéki énekes elhatározta, hogy tisztázza a dolgokat, ezért felhivta Jimmy legidősebb fiát, Zámbó Krisztiánt. 

„Én soha nem bántom őket, mégis mindig valamibe belekötnek. Nem szeretnék belemenni semmilyen harcba, mert már rendkívül unom az egészet. Főleg azért, mert nem gondolom, hogy bármi rosszat tettem volna. A karácsonyt otthon a családommal töltöttem, Szlovákiából hívtam fel december 25-én Krisztiánt, másfél órán át beszéltünk, és arra kértem, hogy legyen végre béke, tartsunk össze, és ne legyenek ellenem, mert ez senkinek nem jó” – nyilatkozta a Blikknek Peter Srámek.

(Borítókép: Zámbó Jimmy. Fotó: Földi Imre/MTI)