Állítólag Magyarország 37. leggazdagabb embere lesz a következő Nagy Ő. A műsor történetében először nem egy híresség, hanem egy üzletember keresi majd a szerelmet.

A Blikk információi szerint Jákob Zoltán lesz az, aki idén a műsorban keresi az igazit. A férfi vagyona a Forbes magazin cikke alapján 43,2 milliárd forintra becsülhető. A lap még arról is beszámolt, hogy Jákob előtt több ismert embert neve is felmerült az új Nagy Ő-nek, például Szabó András Csuti, Harsányi Levente, Király Linda vagy Pesák Ádám. Nem titok, hogy az üzletember mekkora vagyonra tett szert az elmúlt években: egymilliárd forintot érő luxuslakásban él a fővárosban, garázsában négy értékes Ferrari parkol, és havonta 10 napot tölt külföldön. A lakásáról itt látható egy hosszabb videó.

Kígyóbőrből, márványból készült, egyedileg gyártott bútorok, jakuzzi a teraszon – ilyen egy több mint egymilliárdot érő, 200 négyzetméteres luxusotthon. Bár az üzletben sikeres, az igazit még nem sikerült megtalálnia: többször volt házas, de mindegyik kapcsolatnak válás lett a vége. Egy fia született, valamint két lánya, 12 és 15 évesek, akiket a volt feleségével közösen nevelnek.

(Borítókép: Jákob Zoltán Fotó: Crystal Nails)