Hírösszefoglalónkban olvashat még: G.w.M fiatal éveiről, valamint arról, hogy Kovács Kati hogyan vészelte át a koronavírust.

Fekete Dávid

Az autókereskedőnek állt énekest azért tartóztatták le két éve, mert a vád szerint 21 bűncselekményt követett el, és ezzel több mint 320 millió forintos kárt okozott. A Győri Járásbíróság korábban megszüntette Fekete Dávid előzetes letartóztatását és elrendelték, hogy az elsőfokú bíróság határozatának kihirdetéséig bűnügyi felügyelet alatt álljon, azaz háziőrizetbe kerüljön. A korábbi Megasztáros énekes azóta is otthonában tölti napjait, amelyet csak külön engedéllyel hagyhat el. Két év után most nyilatkozott először: az RTL Fókusz című műsorában szólalt meg a jelenlegi életkörülményeiről:

„Mintha a halál és az élet között így félúton lennél. Ugye senki nem tud rólad, én se tudok szinte senkiről. Amikor egyedül voltam hatvan napig, hát, azt az érzést nem kívánom senkinek. Tényleg senkihez nem tudsz szólni. Egyedül vagy, hat négyzetméter, megszűnt az a pörgős világ, megszűnt az, amiben eddig voltál, és ott vagy magad, ez nagyon erős, igen” – mondta a korábban énekesként és vállalkozóként dolgozó Fekete, aki most egy marketingosztály vezetőjeként keresi a kenyérre valót.

Köszönöm a két cégnek, akiknél dolgozhatok marketingosztály-vezetőként. Ezt home office-ban teszem, heti 4 napot és 1 napot a héten pedig el tudok menni Dunaújvárosba, ahol fizikailag is ott tudok lenni.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

A sztárpár 10 év házasság után külön utakon folytatja. Az korábbi kiváló kézilabdajátékos a Story magazinnak mesélt a részletekről, ahol az is kiderült, hogy megcsalás is volt kettejük között. 

Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész.

Az elmúlt két-három évben túl sok volt a negatív energia az életünkben, és erre se a gyerekeknek, se nekünk nincs szükségünk” – nyilatkozta Tápai, aki ennek ellenére reméli, hogy férje megtalálja a boldogságot, illetve a kapcsolatuk is baráti lehet a jövőben. 

G.w.M.

Varga Márknak, vagyis G-w.M.-nek ma már igencsak jól szituált élete van. Sikeres rapperként az egész ország ismeri és rengeteg fellépése van, de nem volt ez mindig így. Hajdú Péternek azt mesélte az előadó, hogy mielőtt sztár lett volna HÉV-vel járt egy lyukas cipőben. Azóta igencsak nagyot fordult azonban a világ: legutóbb egy tízmillió forintot érő luxusautóval lepte meg a kedvesét, Kulcsár Edinát. Később az eljegyzésüket sem aprózta el: kibérelt egy vidéki luxuskúriát, a tökéletes pillanat kedvéért. G.w.M. persze azt sem felejtette el, hogy nem mindig állt ilyen jól a szénája:

Az is én voltam, amikor lyukas cipőben szaladgáltam, vagy elmentem turnézni, tök nagy sztár voltam, felléptem tízezer ember előtt, utána meg vártam a HÉV-et, úgy mentem haza

– vallotta be Hajdú Péter Frizbi című műsorában Varga Márk.

 A teljes interjú péntek 19 órától lesz megtekinthető a YouTube-on.

Kovács Kati

A Táncdalfesztivál-győztes énekesnő egy nap alatt leküzdötte a Covidot, amit véleménye szerint annak köszönhet, hogy már négy oltást is kapott. Kovács Kati a Blikknek emlékezett vissza arra, amikor tavaly átesett a koronavírus-fertőzésen. Az énekesnőp könnyen túlesett a betegségen, csak egy napig érezte magát rosszul. Az poszt-Covid tünetek viszont a mai napig gyötrik, főleg az ízlelés és a szaglás terén. 

Magam vagyok a bizonyíték arra, hogy a védőoltás hatásos. Egy napig voltak enyhe tüneteim, gyengélkedtem kicsit, és a tesztem is csak azon a napon volt pozitív

– emlékezett vissza a Kossuth-díjas énekesnő

(Borítókép: Tápai Szabina Fotó: Index)