A tetoválás után egy több tízmillió forintot érő luxusautóval, pontosabban egy hófehér Porsche Macannal lepte meg szerelmét, Kulcsár Edinát Varga Márk, azaz G.w.M.

A rapper közel egy éve tartó kapcsolatuk alatt többször is nyíltan vallott szerelmet az egykori modellnek, aki szerint meglehet, hogy a zenész a legutóbbi ajándékkal egy kicsit túlzásba esett.

„Márk mindig próbál a kedvemben járni, valamilyen formában a tudtomra adni, hogy mennyire szeret. A tenyerén hordoz, mellette tényleg olyan az élet, amiről a nők álmodoznak. Bár néha képes túlzásokba esni az ajándékok tekintetében... Neki ez normális, nekem viszont nem megszokott” – kezdte a Blikknek Kulcsár Edina, aki pontosan tudja, nem mindennapi ajándékot kapott.

A lap szerint egy ilyen autó még használt állapotban is legalább 12-13 millió forintba kerül. Miután a rapper nem veti meg a luxust, minden bizonnyal egy vadonatúj járgányt vett szerelmének. A hófehér Porsche Macan, amelyet egy óriási masni és egy hatalmas rózsacsokor díszített, egy kisebb budapesti lakás árába is kerülhetett. A Vezess.hu beszámolója szerint a jármű indulóára itthon 67 ezer 147 euró, átszámítva 23 millió 300 ezer forint. A pazar vezetési élményt kínáló autó akár a kisgyerekes családok igényeit is ki tudja szolgálni, de a versenypályán is helytáll, ha kell. 

Maga G.w.M egy Mercedes-Benz S-osztály büszke tulajdonosa, amelyben a modern luxus és az első osztályú kényelem új szintet ér el. Kulcsár Edina autójáról akkor láthat képeket, ha ide kattint.

„Szerintem a legtöbben nem is tudnák hova tenni, ha a szerelmük egy Porsche autóval lepné meg őket.

Egyelőre még én sem fogtam fel, hogy ajándékba kaptam egy ilyen kocsit, hiszen korábban mindenemért keményen meg kellett dolgoznom”

– ismerte be az énekesnőként is szerencsét próbáló üzletasszony, aki az elmúlt hónapokban egyáltalán nem titkolta boldogságát. Mint mondja, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy rátalált G.w.M-re, s bár gyakran illetik őket rosszindulatú megjegyzésekkel, a gyűlölködőkkel igyekeznek nem törődni. Most az autó miatt kapják sorban a kritikát.

„Mi lett volna, ha megtartod magadnak/magatoknak az örömöt? Meg az előtte lévő 3 szatyor ruhát, amit végre megkaptál? Te tényleg elfelejtetted honnan jöttél, és hogyan nőttel fel, de talán pont ezért váltál most egy ilyen emberré. Mélységes csalódás vagy. És hidd el, senki nem irigykedik rád, vagy vágyna a Gucci kabátra, meg az új autódra. Mindenki sajnál, hogy mi lett belőled. Elgondolkodsz egyébként milyen időszak van most az átlagember életében? Hogy gyomorgörccsel megy bevásárolni? És te milyen bicskanyitogató stílusban teszed magad? Naggggyon durva vagy ”– jegyezte meg egy hozzászóló a sztáranyuka posztja alatt.

A rapper nemrég Kulcsár egyik portréját is a magára tetováltatta. A legnagyobb ajándék azonban közös kislányuk, akit már nagyon várnak.

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Index/Szollár Zsófi)