Hosszú évekig nem lehetett hallani róla, ám nemrég egy YouTube-on elérhető műsorban tért vissza Lőrincz Alexandra, azaz VV Szandika. A ma már fodrászként tevékenykedő egykori valóságshow-hős régóta nem vállalt ilyen felkéréséket; sok mindent meg is bánt az életében. Egy friss bejegyzés tanúsága szerint újabb csapás érte: súlyosan megsérült egy balesetben.

A szókimondó szőkeséget tizenkét évvel ezelőtt a ValóVilág negyedik szériájában ismerhette meg az ország; már a bemutatkozó kisfilmje is emlékezetesre sikeredett. Az akkor 20 éves lány plasztikcicaként került be az RTL Klub valóságshow-jába, melyben Nagy Alekosszal és Simor Olivérrel hosszú heteken át szórakoztatta a nézőket. A műsorral járó hírnevet azonban nem tudta kamatoztatni, és nem sokkal azt követően, hogy elhagyta a luxusbörtönt, civil életet kezdett.

Nemrég a visszatérés mellett döntött: a Palikék Világa by Manna felkérésére mondott igent. Azonban nem a néhány nappal ezelőtt megjelent adás az egyetlen, ami miatt újra hallhatunk róla: VV Szandika csütörtökön a közösségi oldalán tudatta, hogy csigolya- és kéztörést szenvedett.

„Kedves Vendégek és Leendő Vendégek. Sajnálatos balesetet szenvedtem, amiben eltört a gerinccsigolyám, illetve a jobb kezem...

Éppen, hogy meg úsztam a nagyobb tragédiát...

Egy jó ideig sajnos nem fogok tudni dolgozni, de mielőbb igyekszem felépülni és mielőbb fogadni Titeket. Gyógyultan, újult erővel, várok Mindenkit” – közölte követőivel a Facebook-oldalán.

Az egykori valóságshow-szereplő egyébként a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? legutóbbi adásának vendége volt, melyben többek között arról is beszélt, hogy megbánta egész eddigi életét, beleértve a plasztikáztatást is. Mint ismert, VV Szandika a ValóVilág után úgy döntött, hogy civil életet kezd. Palikéknak gyötrelmes gyerekkoráról, a lázadó fiatal éveiről és a hírnév okozta félelmeiről is beszélt.

(Borítókép: VV Szandika. Fotó: YouTube. Ajánlókép: RTL)