Indítsuk a hetet friss, érdekes és fontos hírekkel hazánk hírességeiről!

Árpa Attila

Most nincs ideje egy párkapcsolatra Árpa Attilának. Az 51 éves színész-producer nagyon elfoglalt, mióta véget ért a Bachelor – A Nagy Ő című reality forgatása, de a legtöbb időt a családjának igyekszik szentelni. Az utóbbi hetekben egyébként Indiában forgatott, hamarosan egy Netflix-sorozatban láthatjuk viszont. Kint számos élményt szerzett és több felkérést is kapott.

„Most kiszúrás lenne részemről egy nővel a párkapcsolat. Egyrészt a Nagy Ő óta szinte folyamatosan mozgásban vagyok, voltam Amerikában, Törökországban, Franciaországban, vidéken forgattam, most pedig Indiában voltam. Másrészt pedig olyan

hosszú a fontos teendőim listája, hogy a randizás igencsak a vége felé helyezkedne el.

Édesanyámnak tavaly két agyvérzése volt és most is egészségi problémákkal küzd, a lányom kollégista, csak hétvégén láthatom. Játszom színházban, a Tortúrában, folyamatosan tanítom a színészetet a fiataloknak, az idei forgatások is szép számmal kezdenek alakulni és akkor még a barátaimra nem is jutott időm. Nagyon nem alkalmas időszak ez egy párkapcsolatra, hisz most a család az első mindenek felett” – jelentette ki a Blikknek a színész, aki kitért arra is, hogy Indiában egy nőt sem talált vonzónak.

„Noha húszmillióan laknak Mumbaiban, a két hét alatt egyszer sem találkoztam szép nővel. Pedig nyilván ott is vannak, hiszen ismerünk csodaszép indiai színésznőket. Itthon azonban elég kilépnem az ajtón és lépnem kettőt, máris látok egy szép nőt. Tényleg büszkék lehetünk arra, hogy Magyarországon aránytalanul sok szép nő él.”

Zimány Linda

Bár már évek óta vágyik a szerelemre és a családalapításra, egyiket sem sietteti Zimány Linda. A 36 éves jogdoktor nem érzi úgy, hogy bármiről is lemaradt volna, élete nem is üres család nélkül, saját ruhamárkájának és a jogi karrierjének építése ugyanis napi 12-14 órás elfoglaltságot igényel

„Tulajdonképpen miért is kéne nekem bárkinek is elárulnom, hogy van-e változás a magánéletemben, vagy nincs? Eleve azt sem értem, miért érez késztetést bárki arra, hogy az élete minden pillanatáról posztot készítsen. Én inkább megélem és nem megörökítem a pillanatokat. Persze, használom a közösségi felületeket, de már csak akkor osztok meg egy képet, ha az mond valamit, vagy valóban úgy sikerült, hogy azt érdemes megmutatni. Maradjunk annyiban, hogy

én örökre szingli maradok, akkor is, ha nem!

Akkor sem fogok a sajtóhoz rohanni, ha történetesen szerelmes leszek és családot alapítok. Egyszer csak szülök egy gyermeket és jó napot!” – magyarázta a Borsnak Zimány, akit családja sem sürget. Önjelölt nagymamáktól azonban gyakran megkapja, miért nem házas még és miért nincs még gyermeke.

„A nők nem egyformák és nem gondolkodnak egyformán arról, hogy mikor optimális számukra a családalapítás és a gyermekvállalás. Én húszévesen is úgy gondoltam, hogy valamikor, közel a negyvenhez leszek feleség és anyuka. Akkoriban egyszerűen nem éreztem késznek magam erre.Én úgy döntöttem, hogy először karriert építek és bár tudom, hogy sokan vannak, akik szerint ez így nem helyes, de az én cipőmben én járok, vagyis csak én dönthetek az életem alakítása felől. Megértem azt is, ha valaki fiatalon szeretne édesanya lenni, hát értsék meg azt is, ha valaki másképp dönt. Nálam a karrier már rendben van, ezért természetesen vágyom a családalapításra.”

Fekete Dávid

Amikor nem ikerfiaival tölti idejét, követőtáborát szórakoztatja otthonából Fekete Dávid. Mint ismert, a Megasztár korábbi csillagának két évvel ezelőtt robbant ki a csalási és sikkasztási ügye, mely miatt tizennégy hónapot töltött börtönben. Sorsának alakulását tavaly július óta házi őrizetben várja, az egyhangú napokat pedig spontán „koncertekkel” is igyekszik feldobni – írja a Blikk. Az alábbi videóban Kökény Attila Rád gondolok és a sírás fojtogat című dalát énekli.

Rubint Réka

Minden lépését figyeli gyerekeinek egy lokátor applikációval Rubint Réka, de csak azért, mert férjével, Schobert Norberttel nagyon aggódik a 19 éves Laráért, a 17 éves Norbiért és a 12 éves Zalánért. A fitneszedző-üzletasszony bevallotta: legszívesebben nyomkövető chipet ültetne a csemetéibe, hogy mindig tudhassa, merre járnak.

„Amikor gyermeket vállalsz, akkor nem méred fel, hogy innentől kezdve egy életen át, amíg élsz, aggódsz. Mindegy, hogy a gyereked kettő éves, tizenkettő, huszonkettő vagy ötvenkettő. (...) Mindenkinél van lokátor, de

ha tehetném, csipet ültetnék beléjük.

Amikor nem érem el valamelyik gyereket, addig kutatok, amíg meg nem találom, hogy kivel van és hívom azt az embert. Persze ilyenkor már úgy veszik fel, hogy anya, lemerültem, már töltőn van a telefonom. (...) Hihetetlen az anyai megérzés, mert mikor hívod? Biztos, hogy akkor, amikor nem elérhető. Van, hogy egy hónapig nem hívom őket, amikor elmennek este barátokkal. Aztán egy napon ráírok és látom, hogy nincs kézbesítve az üzenet, lever a víz. Várok öt percet, hogy biztos épp nincs internet. De közben gondolkodom, hogy kivel is ment, hova, és akkor neki megvan az anyukája barátnőjének a száma... Ráírok, elkérem anyuka számát és akkor megvannak!” – mondta Rubint a Blikk TV Címlapsztori című adásának felvételen.

Aurelio

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Aurelio Caversaccio, aki ugyanakkor úgy véli, jót tett neki a rácsok mögött töltött idő. Mint ismert, aValóVilág hatodik szériájának győztese tavaly február 16-án vonult be a Kozma utca büntetésvégrehajtás intézetbe. Emberrablásért, valamint korábbi drogügye miatt jogerősen összesen 3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott. Arról, hogyan van most, a Blikknek adott exkluzív interjút.

„Életem legnehezebb egy évén vagyok túl. Kitartok, de borzasztóan nehéz, nem vagyok boldog itt bent. Sokat gondolkodom az általam elkövetett bűncselekményekről, hogy mit rontottam el az életem során.

A kiszabott büntetés elérte a célját, megváltoztam.

Soha többé nem akarok még csak a bűn közelébe se kerülni. Megtanultam értékelni mindazt, ami kint megadatott. Megkomolyodtam, vannak céljaim, és amióta itt vagyok kábítószerhez sem nyúltam, sőt, egy drogprevenciós kötelező programban is részt veszek. (...) Már nem vagyok az a hisztis kisfiú, aki toporzékol és ordít, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt ő szeretné. Lenyugodtam a börtönben, és csak az számít, hogy a szeretteim jól legyenek, emellett minden más eltörpül” – magyarázta a Blikknek a híresség, aki arról is beszélt, hogyan telik egy napja a börtönben.

„Fél ötkor kelek, aztán edzem. Hattól kezdem a munkámat, bármennyire is hihetetlen még számomra is, de a börtönben a kétkezi munkát is megtanultam. Csontvázakat rakok össze egy gyárban, 120 emberrel dolgozom együtt. Az elején elég para volt, hogy ennyi elítélttel össze vagyok zárva, közöttük olyanokkal is, akik nem 1-2 évre jöttek ide. Be voltam sz.rva rendesen, kaptam is a beszólásokat, de szerencsére semmilyen incidens nem történt. A munkából 13 óra után érek vissza, ebédelek, lefürdöm, kimegyek a dolgozói sétára a szabad levegőre. Azt az egy órát is kihasználom, amikor kinyitják a cellákat és kint tudok a többi rabbal beszélgetni. Majd olvasok, megtanulok naponta 5 új olasz szót, és véget is ér a nap. Annyira elfáradok, hogy este kilenckor már alszom” – mesélte az egykori valóságshow-szereplő, aki sok mindent hiányol kinti életéből.

„Itt nem olyan a koszt, mint amihez szokva vagyok,

le is fogytam 12 kilót. Mivel elég hiú vagyok, az is nagyon zavar, hogy nem olyan a külsőm, mint megszoktam.

Magamnak vágom a hajam, szedem a szemöldököm, és ki vagyok készülve attól, hogy nézek ki! Ebben a környezetben ez az életem egyik legnagyobb problémája, a zárkatársaim meg is szokták jegyezni, hogy állandóan a tükör előtt állok. Igyekszem azért megszokni. Ami még nagyon hiányzik, az a szereplés, a kamerák, illetve az, hogy nem nézhetem az idei VV-t, mert a saját szériám után is nagy fan maradtam. Az őröktől azért elcsípek egy-két szót a mostani szériáról. Tévét egyébként nézhetünk, az alapcsatornák megvannak, így a futball-világbajnokságot szerencsére tudtam követni. A híreket is valamennyire figyelem, és nagyon sokkolt amikor megtudtam, hogy az egykori villatársam, Bata Krisztián és Berki Krisztián is meghalt. Mind a kettőt jól ismertem... és megsirattam” – mondta Caversaccio, aki szabadulása után jó apja szeretne lenni kislányának, Szofiának, akinek születéséről a rácsok mögött értesült. A közszereplést is folytatná, továbbvinné a ruhamárkáját, írna egy könyvet, amelyhez már készíti a jegyzeteket, de svájci állampolgárként eleget tenne a kötelező sorkatonai szolgálatnak is. Ha látni szeretné, hogy néz ki most Aurelio Caversaccio, kattintson ide.

Herceg Erika

Mióta véget ért az X-Faktor tizenegyedik évada, nem sokat lehetett hallani a tehetségkutató egyetlen női mentoráról, Herceg Erikáról. Az Ukrajnában és Oroszországban is népszerű énekesnő a közösségi oldalain sem volt aktív – utoljára december 22-én posztolt –, ám a minap kivételt tett, s röviden elárulta, mivel foglalkozott az utóbbi időben.

Eddig pihentem, ideje visszatornázni magamat az ünnepek és a nagy evések után

– tudatta követőivel a 24 órán át elérhető Instagram-történetében a Via GRA formáció egykori tagja, akinek szavait a Blikk idézte. Az énekesnő korábban arról is beszélt, hogy inkább visszavonulna a színpadtól, csakhogy amatőr tehetségeket támogathasson és segíthessen az útjukon.

Vastag Csaba

Soha nem látott felvétel került elő Vastag Csaba és szerelme, Domján Evelin eljegyzéséről. Az X-Faktor korábbi győztese tavaly nyáron, álomszerű körülmények között kérte meg 15 évvel fiatalabb kedvese kezét: hatalmas rózsacsokrokkal, rózsasziromszőnyeggel, tűzijátékkal, zenekarral várta őt. A nagy pillanatról most Domjánnak köszönhetően egy videót is láthatunk – szúrta ki a Blikk.

„Életem legboldogabb napja” – írta a videóhoz Vastag Csaba menyasszonya.

@domjanevelin Életem legboldogabb napja 🥹💍❤️ #isaidyes #isaidyes💍 #igentmondtam #love #iloveyou #fy #fypシ @Csaba Vastag ♬ You Are The Reason - Calum Scott

(Borítókép: Aurelio Caversaccio az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának forgatásán 2017-ben. Fotó: RTL Klub Sajtóklub)