Mai hírösszefoglalónkban még: L.L. Junior Dominikára utazik hosszabb időre, Lukács Miklós pedig pszichológus segítségét kérte.

Fekete Dávid a Fókusznak adott interjújában elárulta, hogy súlyos baleset érte az egyik kisfiát, amíg az előzetes letartóztatásban volt: kizuhant a tetőtéri ablakon. A Blikk értesülései szerint a volt kedvese teljesen ledöbbent, hogy executive erről beszélt a televízióban.

„Ügyfelemmel döbbenten állunk a (...) riportban elhangzottak előtt, mert Horváth Regina és Fekete Dávid korábban megállapodtak abban, hogy ezek az információk nem kerülnek nyilvánosság elé, mert ez mindkettőjükben mérhetetlen fájdalmat okozott. A gyámügy környezettanulmányt készített, és mindent rendben talált. (...) Véletlen baleset – sajnos – bármikor bárkivel előfordulhat” – mondta el a bulvárlapnak a feleség, Horváth Regina ügyvédje, dr. Pikali Petra.

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge tetováltat, de mivel modellként is dolgozik, elsőre csak egy két hétig tartós tetoválással próbálkozik, hogy megnézze, hogyan mutatna rajta egy rajzolat. A választása Whitney Houston aláírására esett, mivel – mint TikTok videójában elmondja – mindig is rajongója volt az énekesnőnek.

@horvcsenge Az oldal neve: inkbox.com (amúgy ez nem reklám, csak ajánlás, de majd pár nap múlva megmutatom, hogy megéri-e) Nektek hogy tetszik? 🫣 #inkbox #fypage #fypシ #viral #tiktok #trend ♬ original sound - CSENGE

Lukács Miklós pszichológus segítségét kérte, hogy múltbéli problémákat helyre tudjanak tenni.

„Hiszen itt vagyok most már 45 évesen, és még mindig gondolkodóba ejt, ha megkérdezik, hogy én mi is vagyok, vagy ki vagyok, mi szeretnék lenni, mert még mindig nem döntöttem el. Ugye, kezdtem úgy, hogy kaszinóban dolgoztam annak idején, voltam utcazenész Amerikában, Los Angelesben, Santa Monicán harmonikáztam, dolgoztam rádióban, közben elvégeztem majdnem két főiskolát és egy egyetemet, egyet végül be is fejeztem. Médiában szerepeltem, közben otthon reklámokat készítek„ – mondta a videóban. 

Mint arról beszámoltunk, 10 év és 3 közös gyermek után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A házaspár barátja kitálalt a Borsnak arról, milyen is volt szerinte ez a házasság.

„Már az esküvő előtt is állt a bál, Kucsi sosem volt a hűség mintaképe. (...) Voltak időszakok, amikor meg bírt lenni otthon, de az a kapcsolatuk elején is állandó gondot okozott, hogy Kucsi szeret és tud is élni, amibe a bulizás is beletartozott. (...) Aztán ahogy Beni nagyobb lett, Gábor sokat változott. (...) Aztán jött a második gyermekük, egyre kevesebb idejük maradt egymásra, ki-kicsapongott Kucsi” – mesélte a bulvárlapnak a család barátja, aki azt állítja, hogy a pár már lassan 3 éve mélyponton van.

„Gábor imádja a gyermekeit. (...) Egy darabig küzdött a házasságukért, hiába érezte, hogy a kapcsolatuk már sose lesz ugyanolyan, mint az elején. (...) Több sebből vérzett a házasságuk, nem csak a félrelépések, hanem a nagyon különböző jellemük miatt is: Szabina túl harsány, túl hiperaktív volt, ami csak eleinte egészítette ki Gábor nyugalmát” – árulta el.

L.L. Junior Dominikára utazik hosszabb időre. Az énekes a Fókusz stábjának beszélt arról, mit is jelent számára ez az út.

„Rengeteg dolog összezavart, ezért is lesz jó kimenni, rendbe tenni a dolgokat. Rengeteg könyvvel megyek, nagyon-nagyon jót fog tenni a magány. (...) Én azt hittem sokáig, hogy társfüggő vagyok. Hogy nekem mindig kell valaki. Blankáról nem nagyon szeretnék nyilatkozni, biztos van oka ennek, nem szeretnék, bocsánat. Egyedül megyek, ez jót fog tenni mindenkinek” – fogalmazott Dárdai Blankáról.

(Borítókép: Kucsera Gábor Fotó: TV2)