Instahíradónkban azokat az említésre méltó Instagram-bejegyzéseket láthatja, amelyeket mostanság osztottak meg a hazai és külföldi hírességek.

A végzet asszonyaként tündökölt a vörös szőnyegen Palvin Barbara. A világhírű magyar modell a Knives Out (magyarul: Az üveghagyma – a szerk.) című Netflix-film második részének bemutatójára volt hivatalos, ahol egy, a nőiességét finoman kifejező szettben és sminkben jelent meg. Alább az esemény előtt készült képeket láthatja, amelyeket a Glamour szúrt ki.

Mióta a felvállalta, hogy Lesi Lászlóval, azaz L. L. Juniorral alkot egy párt, Dárdai Blanka valósággal kivirult. Régóta pletykálták, hogy a rapper és az X-Faktor fiatal felfedezettje egy párt alkot, ám néhány héttel ezelőttig igyekeztek titkolni a dolgot. Azóta mindketten elárasztották szerelmes fotókkal a közösségi oldalaikat. Nemrég közös utazásukról posztoltak. Az alábbi videó, amit a femcafe.hu vett észre, Dominikán készült az énekesnőről, aki egy falatnyi bikiniben ül a száguldó autóban. Kezében egy csokor virág és egy ital.

Görög Zita lehengerlő fotókat osztott meg magáról, de rengeteg mesélnivalója is akadt.

„Amikor kitaláltuk, hogy a hajnali ködben a Büszkebiobirtok lámái között fotózzunk, nem voltunk azzal tisztában, miképp védi az anya láma a kicsinyét, lapozztatok. Szóval, mindig van veszélye egy izgalmas helyszínnek. Ez inkább vicces volt, de voltak igazán veszélyes szituk is, amitől megmentett a Sors! Sodort már el hatalmas hullám a Tirrén tengeren, csúsztam meg a Grand canyon szikláin, de sárba is ragadtam estélyiben fekve. Késtem le gépet Taiwanon, ami lezuhant, dobált repülő Curacao felett, amit hurrikán kísért a térségben. 2001-ben csak a szerencsének köszönhetem, hogy épp nem voltam New Yorkban szeptember 11-én. Megúsztam buszrobbantást Jeruzsálemben és néztem végig Prágában egy áradást a hotelszobámból. Egy ideig számoltam azt a rengeteg helyzetet, amitől meg lettem kímélve, aztán már csak a tanulság volt a fontos. Hiszem, hogy ha kések annak oka van, és nem kifogásként használom. Nem engedem megingatni magam a megérzéseimben, mert nincs is semmi más eszközöm! Ha valami lehetőségtől, helyzettől összeszorul a gyomrom, arra nemet mondok, legyen szó gyereknevelésről vagy munkáról. Így szálltam már ki sikítozva egy repülőgép turbinával tunningolt autóból, ami 1 peccel később a közönségbe száguldott és mondtam le nyaralást Tunéziában arra az időpontra, arra a partszakaszra, ahol terrortámadás történt pár éve. Persze tanulom még a megérzések és félelmek közötti különbség felismerését, de ez a belső utazásom legizgalmasabb része.”

Az Exatlon Hungary sztárja, Szabó Franciska, aki az Egyesült Államokban találta meg számítsait, szerelmes fotókat mutatott. A domina pankrátorra nemrégiben talált rá a szerelem az amerikai Dominick oldalán.

Cserpes Laura az önelfogadásról írt követőinek.

„Sok helyről hallom, mekkora bullshit ez a szeresd önmagad duma. Holott szerintem az önelfogadás és egészséges önszeretet a saját testi és lelki fejlődésünk elengedhetetlen alappillére és katalizátora. Én ezt sokáig nem tudtam és nem is értettem. Beleestem ugyanazokba a hibákba és gyakorlatilag ugyanazokat a köröket futottam újra és újra. Aztán sok erről szóló könyv elfogyasztása után egyszer csak kezdett valami motoszkálni bennem, és úgy döntöttem, elindulok ezen az úton.

Megpróbálom megtanulni, hogy lehet jól szeretni magam. Ott és úgy, ahol éppen tartok az életben. Ez nem is volt olyan egyszerű, mint amilyennek gondoltam.

De aztán szépen lassan elkezdtek változni a dolgok. Mert a változás tényleg belőlünk indul el, amit a környezetünk észrevesz és jönnek a válaszok. Természetesen sok célt kitűztem magam elé, de figyeltem és figyelek rá, hogy az adott pillanatban is értékelni tudjam saját magam. A végső célok még nincsenek közel. De annak köszönhetően, hogy elkezdtem dolgozni a saját magamhoz fűződő viszonyomon (ami valljuk be, az egyetlen kapcsolat, ami tuti, hogy életünk végéig kitart), már megtanultam élvezni és szeretni közben az utat is, amin végigmegyek. Hiszen kár lenne akár egyetlen napot is elpazarolni az életből..” – írta.

Dua Lipa arról posztolt fotókat, hogy egy szál melltartóban tartózkodott a backstage-ben.

Cristiano Ronaldóék már most ünnepi lázban égnek. A sztárfocista szerelme, Georgina Rodríguez mutatta meg, hogy állnak a díszítéssel.

 Ariana Grande pedig hajszínt váltott: szőke lett.

(Borítókép: Palvin Barbara, Dárdai Blanka. Fotó: Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images, Kaszás Tamás/Index)