A hét első Instahíradójában sorra vesszük a hazai, illetve a külföldi ismert emberek népszerű, vagy érdekes, látványos posztjait. Szemezgessen velünk!

Puskás-Dallos Bogi kilátogatott a budapesti Lumina Parkba, ahol egy kippforgatás is zajlott. Az énekesnő azt írja, hogy ha romantikus, családi programot keresünk, akkor ez a helyszín jó választás lehet.

Az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest című sorozat egyik szereplője, Kamarás Norbert és párja, Kármán Odett egy reggeli szaunaszeánsz után posztoltak.

Molnár Ferenc Caramel 41 éves lett. Az énekes a születésnapi tortájáról posztolt az Instagramra.

Pataki Ági a Balatonról rakott ki pár képet.

Emily Ratajkowski megmutatta a mellbimbóit, méghozzá egy társadalmi ügy érdekében: Facebookot és az Instagramot birtokló Metát nemrég felszólították, hogy engedjen a Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalom többéves lobbizásának, és törölje el a csupasz mellekeket blokkoló tilalmat, mert a mozgalom szerint ezzel sérti a nők, a transzneműek és a nem bináris személyek jogait.

ByeAlex kiposztolta, hogy szerelme, Benjamina milyen pizzát sütött neki.

Reese Witherspoon az utolsó a sorban, akinek a fia, Deacon Reese Phillippe tűnt fel a színésznő Instagramján. A hírességnek a lánya mellett két fia is van: a Ryan Phillippe-el kötött előző házasságából született Deacon Reese Phillippe, és az új férjével közös gyermeke, Tennessee James Toth.

 (Borítókép: Emily Ratajkowski Fotó: Gilbert Carrasquillo/GC Images)