Legújabb Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.
  • A coloradói Aspenben üdül jelenleg Vajna Tímea, aki egyszerre több olyan felvételt is megosztott magáról a közösségi oldalán, amely a hírességek körében igen népszerű síparadicsomban készült róla. A modell-üzletasszonyról nem sokat lehetett hallani az utóbbi időben, ezért az új, lapozható posztnak sokan örültek a követői közül. 
  • Nem bízza a véletlenre, a végsőkig kimaxolja az edzést Gömöri András Máté. A testépítő-színész ezúttal arról írt követőinek, honnan tudhatjuk, hogy eleget guggoltunk súllyal.

„Ha guggolás után nem látod a rúd helyét a hátadon... akkor véletlen a baba-mama tornára mentél be...” – írta.

  • Instahíradónk rendszeres szereplője, Lékai-Kiss Ramóna néhány bohókás képet tett közzé.

„Egy ruhát tudni kell viselni, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne egy gyönyörű estélyiben bolondozni, vagy épp egy farmer, pólóban a legdögösebb nőnek érezni magam!” – jegyezte meg.

  • Józan László azt tudatta követőivel, hogy már javában készül a Drága örökösök című sorozat folytatása.

„Hello Ökörapáti, megérkeztem! Mától nyilvános, hogy a Drága örökösök – A visszatérésben kaptam szerepet, ezt forgatom jelenleg. Nagyon izgatott vagyok, hogy milyen fogadtatásban részesülnek az új részek. Minden friss információt meg fogok Veletek osztani” – ígérte követőinek.

  • Egy lapozható bejegyzésben engedettt betekintést otthonába Emily Ratajkowski. A botrányklippel elhíresült modell nagy rokonszenvet váltott ki követőiből azzal, hogy meg merte mutatni:

nincs nála mindig patyolat tisztaság és makulátlan rend.

  • Új taggal bővült Ember Márk és Havasi Virág családja. A Sztárban sztár című showműsorban is bizonyító színész a jelek szerint nagyon örül a jövevénynek, ahogy a Púdermentes című podcast egyik megálmodója is.

„Bemutatom nektek Krumplit. Mostantól velünk lakik,

4 tagú lett a család”

– üzente a színész.

  • Hatalmas terhespocakot villantott Chrissy Teigen, aki úgy érzi: mostani várandóssága egy örökkévalóságig tart.
  • Ember Márkhoz hasonlóan Majoros Péter, azaz Majka is kutyás kontentet osztott meg.

„Artúr egy intelligens kutya. Itt éppen a Discovery Channelen nézi a Mérnöki Csodák című sorozatot, mert szomjazik a tudásra” – írta a képhez a rapper.

  • Imádnivaló apja-lánya pillanatot osztott meg Tóth Gabi. Az énekesnő azt örökítette meg, hogyan tanítja főzni férje, Krausz Gábor a közös kislányukat, Hannaróza Máriát.

„Szakmai eligazítás”

– jellemezte az énekesnő a felvételt.

(Borítókép: Emily Ratajkowski, Ember Márk. Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images, Index/Bodnár Patrícia)