Az énekes korábban versenyzőként mérettette meg magát az amerikai The Voice-ban.

Korábban a Velvet is beszámolt az RTL bejelentéséről, miszerint 2023-ban az X-Faktort pihenőre küldik és helyette a The Voice című tehetségkutatót láthatják majd a nézők. 

Az embereket leginkább foglalkoztató kérdések egyike, hogy ki fogja alkotni az RTL új tehetségkutatójának zsűrijét. Annyi biztos, hogy ByeAlexet nem láthatjuk idén tehetségkutatóban ítészkedni – sőt könnyen lehet, hogy végleg felhagyott ezen tevékenységével –, ezt a Facebook-oldalán jelentette be a korábbi mentor. 

Király Viktor ezzel szemben kissé gyanús módon éppen a bejelentés után nem sokkal elkezdett nosztalgiázni az Instagram-oldalán.

Persze ráfoghatjuk, hogy mindössze az RTL bejelentése hozta fel benne a régi, szép emlékeket, ám könnyen lehet, hogy célozgatni próbált. A Megasztár korábbi győztese még 2015-ben szerepelt az amerikai The Voice-ban, ahol olyan világsztárok zsűrizték őt, mint Adam Levine és Christina Aguilera. Király végül a Maroon 5 frontemberének csapatába került, majd a műsor egyenes kieséses szakaszába búcsúzott. A megosztott videókra reagálva sokan írják azt, hogy remélik Király Viktor lesz az egyik zsűritag az RTL-es verzióban. Az egyik ilyen kommentre reagált is az énekes:

Nem lenne rossz, az biztos!

– válaszolta.

(Borítókép: Király Viktor. Fotó: Daniele Venturelli/Getty)