Mióta életmódot váltott, több ruhamérettel lett soványabb Tolvai Renáta, aki a követői elől sem titkolja el, mennyire büszke arra, hogy leadott 23 kilót. A Megasztár korábbi győztese teljesen megreformálta étkezési szokásait.

„Rosszul érzed magad a bőrödben? Tudom mit érzel,

egész életemben azt mondták nekem fellépéseken, hogy »de kár érte, pedig milyen szép az arca«.

Ha nekem sikerült, neked miért ne sikerülne? Te vagy a kulcs” – üzente követőinek a nagyváradi születésű énekesnő, aki korábban részletesen is beszélt fogyásának titkáról.

„A nagyon tudatos táplálkozás a legfontosabb. Én régen mindig úgy diétáztam meg úgy éltem, hogy próbáltam nagyon keveset nagyon ritkán enni, mert azt gondoltam, hogy ettől fogok fogyni. Most meg kétóránként eszem, nekem ez működött. (...) Mindent előkészítek. Macerásabb, de megéri” – magyarázta korábban a Life TV Ébredj velünk! című műsorában Tolvai, akinek legfőbb titka a „dobozolás”, vagyis az, hogy mindent előre megfőz, de a rendszeres testmozgás alól sem keres kibúvót.

„Korábban is egészségesen étkeztem, fehér húsokat, halat, zöldségeket, gyümölcsöket, s ha ritkán tésztát, akkor is teljes kiőrlésűt fogyasztottam és nem nassoltam. Viszont kiderült, hogy ez sem elég, mert nagyobb mennyiséget fogyasztottam, mint kellene és rossz órákban. A tanácsadóm segített, elmagyarázta, hogy nem mindegy, mikor mit eszem és az sem, mennyit iszom. Nekem nem szabad 50 grammnál több szénhidrátot ennem, és naponta legalább három liter folyadékot meg kell innom ahhoz, hogy a szervezetem ideálisan működjön” – fejtette ki pár éve a Blikknek.

A Fókusz egyik riportjában 2021-ben azt is elárulta, hogy:

„Nagyon fontos betartani, hogy mindig minden nap ugyanakkor együnk, mert akkor kialakul a testben egy rendszer, sokkal jobb lesz az emésztés, az anyagcsere. (...) Mértékkel mindent lehet csinálni.

Az, hogy új életformát kezd egy ember, nem jelenti azt, hogy soha nem mehet el a barátaival iszogatni, bulizgatni, megenni három szelet pizzát. Ez nem erről szól.”

A Hagylak menni című dal előadója a TikTok-oldalán egy videó formájában több fotót is megosztott átalakulásáról.

@tolvaireni This is my weight loss journey #foryou #fyp #nekedbe #weightloss #weightloss #transformation #newlife #healthy #bestlife ♬ Mount Everest - :)

(Borítókép: Tolvai Reni. Fotó: Velvet)