Ahogy Magyarországon megjelent a koronavírus, Tolvai Reni édesanyjával együtt fogyókúrázni kezdett. Az énekesnő eddig 17 kilót adott le, és még további hatot szeretne, szülője azonban a maga mínusz 20 kilójával már el is érte a célját. Tolvai a Fókusznak mesélt arról, hogyan sikerült ennyit fogynia. 

Az énekesnő teljesen megváltoztatta az életmódját, más adagokat és más időpontokban, naponta ötször eszik, táplálékkiegészítő shake-eket iszik, és rendszeresen edz is. 

Nagyon fontos betartani, hogy mindig minden nap ugyanakkor együnk, mert akkor kialakul a testben egy rendszer, sokkal jobb lesz az emésztés, az anyagcsere. 

Az énekesnő hozzátette, hogy ő mindig egészségesen étkezett, csak túl sokat evett. Például eddig 250 gramm csirkehúst evett, most már csak 150 grammnyit. Tolvait diétája betartásában segítette, hogy karanténidőszak van, nincsenek nyitva az éttermek, nem tudott hova menni, ahol esetleg túl sokat/rossz minőségű ételt ehetett volna. Persze néha (hangsúlyozza: néha) egy kicsit engedékenyebbek lehetünk magunkkal. 

Mértékkel mindent lehet csinálni. Az, hogy új életformát kezd egy ember, nem jelenti azt, hogy soha nem mehet el a barátaival iszogatni, bulizgatni, megenni három szelet pizzát. Ez nem erről szól. 

Tolvai gyakran használja az  Instagram-oldalát, edzős képeket is találhat a profilján, csak hogy egészen meggyőződhessen róla, milyen komolyan vesz az egészséges életmódot az énekesnő. 

 Aztán edzés után pedig jöhet egy kis szexizés, ha már egyszer ilyen formásra gyúrta ki magát. 

 Na jó, hazudtunk, nem is olyan keveset szexizik az énekesnő. Látja?